Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"luka može ići, ali..."

Barcelona pripremila novu "otmicu": Vidal je dokaz da Modrić odlazi u Inter?

Ako je istina da će Barcelona dovesti Vidala, to bi mogao biti dodatni znak da Luka Modrić odlazi u Inter!

Modrić i Vidal u borbi za loptu (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nakon što je Romi preotela Malcoma, Barcelona sprema još jednu "otmicu" talijanskom velikanu, ovoga puta Interu. Prema pisanju katalonskih medija, Čileanac Arturo Vidal na pragu je Barcelone!

"Barcelona je dogovorila osobne uvjete suradnje s Vidalom i nalazi se na korak od dovođenja 30-godišnjaka", piše Sport.

Inter je navodno imao već sve dogovoreno s Bayernom, no kako mu se otvorila opcija dovođenja Luke Modrića, to je bio znak za Barcelonu da ponovno proba navaliti na Vidala. Čini se da je u tome i uspjela.

Podsjetimo, Modrić navodno želi napustiti Real Madrid i prijeći u redove milanskog Intera, zbog čega su navijači u Madridu pokrenuli kampanju "Luka, molimo te, ostani".

Barcelona je ovo ljeto ostala bez Andresa Inieste i Paulinha u veznom redu, pa pod svaku cijenu traži krpanje tih pozicija. Jedna od opcija je Vidal, a osim njega i PSG-ov Adrien Rabiot. Ti su pregovori navodno zapeli na nekoj stavci...

Ako je Inter odustao od dovođenja "već dogovorenog Vidala", to bi mogao biti dodatni znak da Luka Modrić, najbolji igrač Svjetskog prvenstva u Rusiji gdje je Hrvatska osvojila drugo mjesto, napušta Madrid i prelazi u redove nerazzurra. Tamo bi ga već dočekali Marcelo Brozović, Ivan Perišić i odnedavno Šime Vrsaljko.

U konačnici, sve je u rukama Reala. Modrić ima visoku odštetnu klauzulu koju vjerojatno nitko nema za platiti, pa ako ga Kraljevi ne žele pustiti, ne moraju.

Uostalom, sve govore riječi predsjednika Reala Florentina Pereza, koji je na pitanje o transferu Modrića rekao:

"Luka može odmah ići, ali za 750 milijuna eura".

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider