Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''bernabeu je tvoje mjesto''

Španjolci pokrenuli kampanju za Modrićev ostanak: "Luka, molimo te, ostani"

Real sigurno neće pustiti Modrića bez borbe, a podršku im pružaju i madridski mediji.

Luka Modrić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Inter želi dovesti Luku Modrića, jedna je od udarnih vijesti dana koja je odjeknula talijanskim i španjolskim medijima.

Priču su lansirali Talijani, koji pišu kako je Inter već stupio u kontakt s Modrićevim predstavnicima te da ga je milanskom klubu ponudila Lukina supruga Vanja. Odluka se očekuje nakon godišnjeg odmora kada bi se Modrić trebao sastati s Florentinom Perezom i raspraviti o svojoj budućnosti.

I dok Talijani sanjaju veliki transfer, Španjolci im ''udaraju kontru''. Madridska Marca reagirala je ubrzo nakon objave talijanskih medija; napisali su kako je Interov san nemoguć te da Real ne želi uopće pregovarati oko Modrića.

Budući da se Marca često naziva neslužbenim Realovim glasilom, njihov se tekst može protumačiti i kao stajalište Reala o prodaji svog veznjaka.

U kampanju za ostanak Modrića uključio se i drugi ugledni madridski sportski list As. Autor Tomas Roncero u srijedu donosi tekst s vrlo jasnom porukom. U naslovu stoji: ''Modriću, zaboravi Inter i ostani u Realu!''

Roncero hvali Modrića, koji iako ima 33 godine, ne pokazuje znakove starenja, štoviše igra u odličnoj formi. Nije stoga čudno što ga Inter želi dovesti, a tu je i novi talijanski porezni zakon koji je Seriju A učinio atraktivnijim odredištem za najbolje igrače današnjice.

No uvjeren je kako će Modrić ipak ostati u Realu, u kojem ''mora ispisati još stranica u povijesnim knjigama''. Poziva Real da mu da ''bolji ugovor koji zaslužuje'', a tekst zaključuje molbom: ''Luka, molim te, ostani. Bernabeu je mjesto kojem pripadaš.''

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider