Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Benzema smirivao Luku

Pobješnjeli Modrić brutalno napao mladu zvijezdu Reala: Svi su ostali u čudu!

Luka Modrić očitao je lekciju mlađahnom Brazilcu Viniciusu Junioru...

Galerija Luka Modrić (Foto: AFP) Luka Modrić sa suigračima (Foto: AFP) Luka Modrić (Foto: AFP) +4 Luka Modrić (Foto: AFP)

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić tijekom jučerašnjeg gradskog derbija Atletica i Reala očitao je žestoku bukvicu Viniciusu Junioru, mladom asu Kraljevskog kluba, piše madridska Marca.

Igrala se 25. minuta, mlađahni Brazilac olako je izgubio loptu u polju, a nakon toga je Atletico izjednačio na 1:1 golom Antoinea Griezmanna. Dok je trajala stanka za vrijeme koje je sudac provjeravao regularnost gola na VAR-u, Modrić je na otvorenoj sceni dugo galamio na Viniciusa.

Benzema smirivao Modrića

Marca piše da je to bilo gadno gledati te da je u jednom trenutku Modriću prišao iskusni Karim Benzema kako bi ga upozorio da je bilo dovoljno špotanja, no Modrić se nije smirio nego je još žešće nastavio galamiti na 18-godišnjeg napadača Reala, posebice nakon što je sudac priznao gol, piše Marca. Španjolski mediji pišu da Modrića nikada nisu vidjeli tako bijesnog i ljutitog.

Vinicius se prošlog ljeta priključio prvoj momčadi Reala, koji ga je kupio od Flamenga za 46 milijuna eura. U prvom dijelu sezone uglavnom je sjedio na klupi, no otkako je Santiago Solari postao glavni trener Reala, Vinicius je dobio šansu i u posljednjih nekoliko utakmica prometnuo se u jednog od najzapaženijih igrača Kraljevskog kluba.

U Atleticu ljutiti na suce: Tri sporne situacije, sve u korist Reala! Jesu li teško oštećeni? Tri sporne situacije s derbija Atletica i Reala (Foto: Twitter/Atletico) Real slavi (Foto: AFP) Momčad Real Madrida (Foto: AFP) +1 Atletico Madrid slavi pogodak (Foto: AFP)

Nakon dobre partije na Camp Nouu protiv Barcelone u prvoj utakmici polufinala Kupa kralja, Brazilac je praktički preko noći postao velika zvijezda u Španjolskoj. Iako teško postiže golove i realizacija mu zasad nije jača strana, u Realu od njega očekuju da uskoro postane legitimni nasljednik Cristiana Ronalda, i u zvjezdanom i u golgeterskom smislu.

Modrić očitao bukvicu Viniciusu

No Modrić, kao jedan od senatora Realove momčadi, pokazao mu je gdje mu je mjesto te da još mora puno učiti. Vinicius se brzo iskupio, pred kraj prvog poluvremena izborio je jedanaesterac, koji je kapetan Sergio Ramos pretvorio u pogodak i 2:1 vodstvo Reala.

Kraljevi su na stadionu ljutog gradskog rivala na kraju slavili s 3:1, čime su produžili nisku nepobjedivosti na osam utakmice, od čega su upisali sedam pobjeda. Real je niskom pobjeda izašao iz krize, probio se na drugo mjesto na ljestvici te sada ima pet bodova zaostatka, ali i utakmicu više od vodeće Barcelone koja večeras gostuje u Bilbau.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider