Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ancelotti ga poštedio

Dobra vijest za Vatrene i izbornika Dalića: Real Madrid se oglasio i otkrio što je s Modrićem

Real Madrid i Osasuna su u srijedu kasno navečer odigrali ligašku utakmicu bez golova u Madridu, a klub je neposredno prije susreta priopćio kako je Modrić u posljednji čas ispao iz momčadi...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Luka Modrić, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, koji je u srijedu neposredno prije utakmice s Osasunom ispao iz momčadi, u četvrtak je normalno trenirao sa suigračima u klupskom kampu, izvijestio je Real Madrid.

Momčad se priprema za subotnju prvenstvenu utakmicu s Elcheom, a klub je priopćio kako su svi igrači vježbali na travnjaku osim ozlijeđenih Garetha Balea, Federica Valverdea i Danija Ceballosa.

gol expired Barcelona pronašla privremeno rješenje nakon smjene Ronalda Koemana divider

Trening, koji je na sjeveru Madrida završio igranjem na skraćenom terenu, bio je zatvoren za medije. Real Madrid je objavio fotografije na kojima se vidi kako Modrić igra.

Real Madrid i Osasuna su u srijedu odigrali 0-0 , a klub je neposredno prije tog susreta na Santiago Bernabéu priopćio kako je 36-godišnji vezni igrač u posljednji trenutak ispao iz momčadi, iz čega se moglo iščitati kako je riječ o ozljedi.

"Modrić neće igrati u utakmici između Real Madrida i Osasune na Santiago Bernabéu. Hrvat je bio među onima koje je trener Ancelotti pozvao na utakmicu, ali u posljednji trenutak je otpao", priopćio je „kraljevski klub" na svojoj internetskoj stranici.

gol expired Korona nakon dugo vremena kroji raspored HNL-a: Rijeka i Osijek odgađaju derbi? divider

Dužnosnik Real Madrida je zatim rekao Hini: "Trener mu je odlučio dati odmor. Ne postoji ozljeda".

Modrić je tri dana ranije odigrao 90 minuta u Realovoj pobjedi od 2-1 na gostovanju kod Barcelone. Hrvatska igra 11. studenog protiv Malte te 14. studenog protiv Rusije posljednje dvije odlučujuće utakmice u kvalifikacijama za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2022. godine.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider