Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ne izgleda dobro

Snimka koja će zabrinuti Dalića uoči ključne utakmice s Rusijom: Evo zašto je Modrić propustio Realov kiks protiv Osasune

Kapetan hrvatske reprezentacije požalio se na bolove na zagrijavanju i propustio je Realov remi s Osasunom 0:0.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski reprezentativac i veznjak Real Madrida Luka Modrić nije trebao biti u udarnoj momčadi protiv Osasune u 11. kolu La Lige zbog zamora mišića, ali na koncu se nije pojavio ni u zapisniku za večerašnju utakmicu. Kraljevski klub bez njega u momčadi odigrao je samo 0:0 protiv Osasune.

Kraljevski klub obavijestio je kratkim priopćenjem kako Luke nema zbog "zamora materijala“ jer ga je trener Carlo Ancelotti često koristio u zadnje vrijeme te kako mu je potrebna pauza, međutim na snimci treninga uoči utakmice Modrić je uhvaćen kako se često dodiruje po stražnjoj strani desne noge, a čak je potražio i pomoć klupskog liječnika.

gol expired Totalan raspad Barcelone: Falcao nokautirao Katalonce, Dimitrievski obranio penal Depayu divider

Real kiksao bez Luke

A Real Madrid, bez našeg Luke Modrića, kiksao je pred domaćom publikom protiv Osasune odigravši bez golova.

Prvu veliku priliku imao je napadač Reala Vinicius u 30. minuti, a u 44. minuti opasan šut Camavinge odlazi preko vrata. Najveću šansu za goste propustio je Moncayola, koji je u 50. minuti pogodio vratnicu, a Benzema je u 62. minuti zatresao gredu.

U zapisniku utakmice nije bilo Hrvata Luke Modrića i Ante Budimira.

Snimku s treninga pogledajte OVDJE.

Modrić će sutra vjerojatno obaviti pregled pa ćemo detaljnije znati o čemu je riječ, ali samo ova snimka neće veseliti izbornika hrvatske reprezentacije Zlatka Dalića, jer Vatrene sredinom sljedećeg mjeseca očekuje odlučujuća utakmica za plasman na Svjetsko prvenstvo protiv Rusije na Pojudu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider