Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Španjolci se raspisali

Modrić hladno odbio astronomsku ponudu iz Saudijske Arabije: Ljuti ga jedna stvar

Hrvatski kapetan Luka Modrić dobio je astronomsku ponudu iz Saudijske Arabije, ali je hladno rekao ne.

Luka Modrić (Foto: Ante Cizmic/Cropix)

Pred finale Lige nacija između Hrvatske i Španjolske procurila je informacija o nevjerojatnoj ponudi za hrvatskog kapetana Luka Modrića iz, pogađate, Saudijske Arabije.

Modrić je posve fokusiran na veliko finale, želi kući donijeti zlatnu medalju, a onda se posvetiti nadolazećoj sezoni u dresu Real Madrida, s kojim je potpisao suradnju na dodatnih godinu dana.

Tu je sve dogovoreno, nema prostora za šokantni preokret, zbog čega Modrić sve više gubi strpljenje. Umaraju ga priče, glasine i novinarska pitanja o nevjerojatnim ponudama i odlasku u Saudijsku Arabiju jer za njega postoji samo jedna opcija - Real.

Rafael Beserra Brazilac ispunio životni san, prošao 10 tisuća kilometara zbog Hrvatske: "Sad mogu u miru umrijeti" divider

U tome ga nije uspjela pokolebati ni astronomska ponuda iz Saudijske Arabije, koja mu garantira oko 50 milijuna eura po sezoni, odnosno 150 milijuna eura za tri godine, piše Relevo

To je iznos od kojeg bi se svakome zavrtjelo u glavi, ali Modrić je bio jasan. Hladno je odbio ponudu, želi nastaviti u madridskom velikanu, i to sve dok ga oni budu htjeli.

Luka Modrić Modrić se oglasio na Instagramu: Javila mu se zaboravljena ikona zbog koje je Luka pobrao milijune simpatija divider

Kada se to promijeni, kada mu kažu da na njega više ne računaju, Modrić će sjesti za stol s brojnim proscima i saslušati njihove ponude, a dotad ostaje u španjolskoj prijestolnici.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider