Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Utakmica za Ligu prvaka

Modri odletjeli u Moldaviju, a Krznar prije puta tražio pomoć od kolege: "Zoran Zekić me odmah upozorio na to"

Dinamo je odletio u Moldaviju bez trojice igrača.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski prvak Dinamo jutros je otputovao na uvodnu utakmicu doigravanja za Ligu prvaka protiv moldavskog Šerifa, a uoči puta u Tiraspol posljednje riječi rekao je trener Damir Krznar.

"Imao sam priliku biti u dva okršaja protiv Šerifa 2012./2013. i dva puta je bilo uspješno, a nadam se da će biti i treći. Izuzetno su neugodna momčad, osobito u napadu gdje imaju tri izuzetna individualca koji su brzi i mogu napraviti nered svakoj momčadi".

gol expired Dinamu spustili rampu: Krznar zbog politike u Moldaviji neće moći računati na jednog igrača, Modri priopćenjem objasnili zašto divider

"To ćemo pokušati spriječiti sustavom, strukturom… U obrani su također jako brzi i očekuje nas izazovna utakmica, ali vjerujemo da je kvaliteta na našoj strani. Želimo proći tu zadnju stepenicu i napravit ćemo sve da u tome i uspijemo", najavio je trener Plavih.

"Bitno je biti strpljiv s puno posjeda. Kad sakrijete loptu takvoj ekipi, oni postaju nestrpljivi i onda kreće i neorganizirani napad. Moramo iskoristiti međuprostor koji se tad otvori. To je plan. Trebat će nam puno pameti, strpljenja i znanja da ga realiziramo. Primijetili smo da je teren izuzetno klizav i nestabilan, a Zoran Zekić me odmah na to upozorio. To će se sve pokušati apsolvirati kroz zadnji trening i mislim da s te strane ne bismo trebali imati problema".

gol expired Zamalo letjele šake u Drugoj HNL: Cvitanovića i pomoćnog trenera BSK-a morali držati da se ne potuku divider

"Nema Lauritsena, Kastratija i Ademija, ali koga nema bez njega moramo i možemo. Vjerujemo da će 23 igrača koja smo odabrali odgovoriti svakom zahtjevu i omogućiti nam miran i sretan povratak iz Moldavije. Svjesni smo svoje kvalitete, ali svjesni smo i da moramo biti mudri, pametni i strpljivi, te prije svega izuzetno ponizni otići na put. Zadnji korak želimo odraditi vrlo studiozno i ponzono", podvukao je Krznar.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider