Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije bio u avionu

Dinamu spustili rampu: Krznar zbog politike u Moldaviji neće moći računati na jednog igrača, Modri priopćenjem objasnili zašto

Dinamo je jutros otputovao za Moldaviju, ail u avionu nije bilo Lirima Kastratija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski prvak Dinamo u utorak će u Tiraspolu igrati prvu utakmicu doigravanja za Ligu prvaka (21 sat) protiv Šerifa, ali trener Damir Krznar neće moći računati na Lirima Kastratija, koji nije dobio dozvolu za putovanje u Moldaviju. Modri su izdali priopćenje i objasnili situaciju:

"Ovim putem obavještavamo javnost i navijače o tome da je GNK Dinamo prema Moldaviji prije nekoliko dana uputio zamolbu da moldavska država igraču prve momčadi Dinama Lirimu Kastratiju, inače državljaninu Kosova, odobri izdavanje vize za ulazak u Moldaviju s ciljem sudjelovanja igrača u utakmici play-offa UEFA Lige prvaka između Sheriffa i Dinama.

Nakon intenzivnih kontakata kluba s Hrvatskim nogometnim savezom i UEFA-om, u nedjelju smo dobili odgovor da moldavska država ne može odobriti ulazak igrača Lirima Kastratija u Moldaviju.

GNK Dinamo izražava žaljenje zbog toga što igrač prve momčadi nije dobio pozitivan odgovor u kontekstu putovanja u Moldaviju kao igrač GNK Dinamo na službenu utakmicu kvalifikacija za Ligu prvaka te što angažman HNS-a te UEFA-e kao krovne europske nogometne organizacije također nije rezultirao pozitivnim odgovorom.

Igrač Dinama nažalost zbog političkih razloga nije dobio mogućnost doći u priliku realizirati svoje sportske ciljeve. Zahvaljujemo Hrvatskom nogometnom savezu, UEFA-i te nogometnom savezu Moldavije na uloženim naporima u rješavanju ovog problema.

GNK Dinamo", objavili su iz Maksimira.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider