Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pogledajte video

Zamalo letjele šake u Drugoj HNL: Cvitanovića i pomoćnog trenera BSK-a morali držati da se ne potuku

Incident na utakmici druge lige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamova druga momčad otvorila je Drugu HNL porazom od BSK Bijelog Brda 2:1, međutim trener Modrih Igor Cvitanović, njegov pomoćnik i pomoćnik trenera BSK-a Damir Horvat nisu dočekali kraj susreta jer su desetak minuta ranije morali napustiti teren.

Frku je zakuhao domaći igrač Karlo Majtanić žestokim startom na dinamovcu Ivanu Svržnjaku ravno ispred klupe gostiju i na oči Modrom treneru koji mu je nešto dobacio. Sudac Patrik Kolarić odmah je pokazao žuti Majtaniću i nakratko umirio situaciju, međutim tad su se zakačili Cvita i BSK-ov pomoćnik Damir Horvat.

Počeli su se svađati i htjeli se fizički obračunati, a veći kaos spriječili su redari. Sudac nije imao izbora i obojicu ih je ranije poslao pod tuš na hlađenje, a put ka svlačionici pokazao je i Cvitinom pomoćniku Robertu Botuncu jer se pokušao sukobiti s jednim od suparničkih igrača.

Nije se igralo jedno tri minute zbog incidenta, a kad je utakmica nastavljena, Modri su uspjeli samo ublažiti poraz. Za BSK su ranije zabili Donat Bernobić i Hrvoje Ilić.

Incident pogledajte od 1:37:55 u videu:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider