Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mladost Ždralovi ili Vukovar

Poznati finalisti doigravanja za Prvu nogometnu ligu, iz Hrvaca grme: "Sramotne odluke u režiji suca"

Drugi rang natjecanja od iduće sezone zvat će se Prva nogometna liga, sukladno odluci HNS-a.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U finalu razigravanja za jedino preostalo mjesto u Prvoj nogometnoj ligi iduće sezone, kako će se ubuduće zvati drugoligaški rang natjecanja u Hrvatskoj, sastat će se Mladost Ždralovi i Vukovar 1991.

Odlučeno je to nakon današnjih utakmica u Bjelovaru i Hrvacama gdje nije nedostajalo repova.

Domaćini, NK Hrvace nedugo nakon završetka utakmice oglasile su se na svom Facebooku svaljujući krivnju za poraz od Vukovara na sudačku postavu.

Hrvace: Nećemo više šutjeti!

"Ljudi u plavom odlučili utakmicu u Hrvacama, sramotno suđenje. Čestitke našoj momčadi na borbi u ovoj utakmici ostavili su zadnji atom snage. Sudačke odluke, sramotne u režiji suca Turčina i prvog pomoćnog, nedosuđeni kazneni, ne svira prekršaj na sredini terena iz kojega ide kontra i naš igrač dobija drugi žuti. Što Hrvatski nogometni savez može očekivati kad jedan Lončar delegira suce po naputku koje je dobio. Sramota. Nećemo više šutjeti", poručili su iz Hrvaca.

gol expired SuperSport HNL: Raspored i rezultati utakmica 2022./2023. divider

Konačan rezultat utakmice bio je: Hrvace - Vukovar 1991 0:2. Pobjedu su upisali pogocima Barišića u 53. i Robina u 57. minuti.

Mladost je na domaćem terenu ugostila Zagorec iz Krapine, utakmica je završila rezultatom 1:0 za domaćine, a pogodak je postigao Žabec u 23. minuti susreta.

U finalu ćemo tako gledati susret prvaka Treće HNL Sjever i prvaka Treće HNL Istok.

HNK Vukovar 1991 je nasljednik ugašenoga kluba HNK Vukovar '91, koji je u sezoni 1999./2000. bio prvoligaš. Nakon propasti kluba, novi je osnovan 2012. godine i dosad je, osim prve sezone, igrao u Trećoj HNL.

Mladost iz Ždralova nikad nije igrala u drugom rangu natjecanja, ali imaju velike planove, naime, 2018. godine u klub ulazi Renato Radić, direktor tvrtke ''Prima commerce'' i polako, ali sigurno koračaju naprijed. Momčad se stabilizirala na svim poljima od financija, igračkog kadra, nogometne škole, infrastrukturno, ali uvelike su se poboljšali i klupski rezultati.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider