Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Transferna sapunica

Mladi golgeter o transferu u Dinamo: "Pričekajmo još malo"

Žan Vipotnik zabio je ukupno 23 pogotka za Maribor u svim natjecanjima ove sezone.

Žan Vipotnik (Foto: Guliver Image/GOL.hr)

Žan Vipotnik, 21-godišnji napadač Maribora, posljednjih se tjedana spominje kao velika Dinamova želja. Najbolji strijelac slovenskog prvenstva (20 golova) sigurno odlazi na kraju sezone, a svi očekuju da će srušiti klupski rekord po visini izlaznog transfera.

Pojavila se informacija da bi Modri mogli ponuditi tri milijuna eura odštete i neke igrače za slovenskog golgetera, ali dogovora nema. Slovenci su, navodno, postavili rok do jučer, ali ništa se nije dogodilo. 

Stadion u Karlovcu FOTO Velike poplave u Karlovcu: Potopljeni pomoćni tereni bivšeg prvoligaša divider

Ne žele ni oni dugo čekati, jer Vipotnika prate i drugi klubovi diljem Europe. Spominje se tako interes Bordeauxa, a od ranije i Feyenoorda.

Dok traje prava transferna sapunica, Vipotnik je dao veliki intervju za slovensku Nogomaniju u kojem se, između ostalog, osvrnuo i na interes Dinama, ali i Crvene zvezde:

"Najvažnije je da odem u klub koji me želi i vidi nešto u meni. To mora biti klub koji daje priliku mladim igračima. Naravno, računaju se i neke druge stvari, recimo to su grad, sredina, liga.

Bayern VIDEO Bayern predstavio novi domaći dres: Više ne prevladava crvena boja divider

Znam da će u inozemstvu biti teže, tamo ću biti sam. Dinamo je promijenio trenera, Igor Bišćan bivši je izbornik mlade reprezentacije. To je itekako klub koji daje priliku mladim igračima, ali još je uvijek prerano za to. Pričekajmo još malo", kazao je Vipotnik pa se osvrnuo na Zvezdu:

"Lijepo je čuti da se takav klub zanima za mene. Znamo da će igrati Ligu prvaka sljedeće sezone. Oni su veliki klub, uostalom to je bivši prvak Europe. Sve ćemo to uzeti u obzir, a na kraju odlučiti što bi bilo najbolje za mene", zaključio je.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider