Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Navijači su podijeljeni

VIDEO Bayern predstavio novi domaći dres: Više ne prevladava crvena boja

Premijera novog dresa bit će na utakmici Bundeslige između Bayerna i RB Leipziga.

Bayern (Foto: Afp)

Bayern je predstavio novi domaći dres za sezonu 2023./2024. na kojem prevlada bijela boja uz crvene rukave. Time su Bavarci odali počast momčadi iz 1965. godine, koja je izborila plasman u Bundesligu. 

Na unutarnjem dijelu ovratnika nalazi se natpis "Crveno i bijelo za cijeli život", a na stražnjoj je strani natpis "Mia san mia". Poleđina dresova ukrašena je pak novim natpisom FC Bayern, ali i novim izgledom broja igrača.

Navijači su podijeljeni oko izgleda novog dresa, neki su zadovoljni, a neki tvrde da na prvom dresu treba prevladati crvena, a ne bijela boja:

Luka Modrić i Lionel Messi Šokantna usporedba: 11 najplaćenijih protiv 11 najboljih, Modrić i Messi u istoj momčadi divider

"Ovo je gostujući dres sigurno", napisao je jedan navijač, a drugi dodao da bi na domaćem dresu trebala prevladavati crvena boja.

Premijera novog dresa bit će na utakmici Bayerna i Leipziga, koja se igra ove subote, 20. svibnja na Allianz Areni. Do kraja prvenstva ostala su još dva kola, a bavarski je sastav na prvom mjestu prvenstvene tablice s bodom više od Borussije Dortmund.

Nakon domaćeg susreta protiv Leipziga, u posljednjem kolu Bayern mora u goste Kölnu, koji se trenutačno nalazi na 10. mjestu Bundeslige.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider