Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
A zato...

VIDEO Svi su slavili Bočkajev gol, jedino je Moharrami mahao rukama: "Postoji logično objašnjenje"

Podcast Utakmicu po utakmicu ovaj tjedan izašao je 36. put na gol.hr-u.

Najbolji nogometni podcast koji prati Supersport HNL, Utakmicu po utakmicu, stigao je do 36. epizode na gol.hr-u. Domaće prvenstvo ulazi u ludih posljednjih 180 minuta, poznato je jedino tko će biti prvi, a tko drugi, sve ostalo još treba odlučiti.

Dinamo je u prošlom kolu spakirao četiri komada Šibeniku, a strijelac posljednjeg gola bio je Petar Bočkaj. No dok su ostali igrači Modrih slavili taj gol, Sadegh Moharrami mahao je rukama.

"Sadegh Moharrami ima 27 godina, u Dinamu je od srpnja 2018. Odigrao je 104 utakmice za Dinamo, 64 za Persepolis, 38 za Malavan, 10 za Lokomotivu, jednu za Dinamo 2, uz to je 24 puta branio boje Irana i u 241. seniorskom nastupu nikada nije zabio gol. Logično mi je da je bio nesretan, a uz to je nešto kasnije pogodio i gredu. Baš ga želi zabiti, ali vidi se ta frustracija", objasnio je Ljubić.

Više o ovoj utakmici, ali i ostalim aktualnostima iz proteklog kola Supersport HNL-a pratite u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu na gol.hr-u svaki ponedjeljak od 21 sat.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider