Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije prvi put

Bizaran slučaj u Srbiji: Još uvijek nema ni traga ni glasa igraču Partizana

Fousseni Diabate, nogometaš Partizana, nije se pojavio na reprezentativnom okupljanju Malija.

Fousseni Diabate (Foto: Afp)

Još uvijek nema ni traga, ni glasa nogometašu Partizana Fousseniju Diabateu.

Posljednji nastup za beogradski sastav upisao je 17. ožujka, a od reprezentativne pauze nitko ne zna gdje se točno nalazi. Iz Beograda je otišao za Mali, gdje se trebao pojaviti na reprezentativnom okupljanju, ali nije stigao.

To je izazvalo veliku zabrinutost u beogradskim redovima, ali kako se može iščitati iz srpskih medija nije prvi put da Diabate radi ovakve probleme. Ovo mu je, navodno, već treći put da kasni s povratkom u klub.

Tomislav Madžar VIDEO Liječnik komentirao Vuškovićevu suspenziju: "Bojim se da je to ravno nuli" divider

Ljetos je otišao u Francusku na samo jedan dan kako bi pokupio stvari nakon potpsa za Partizan, ali vratio se tek pet dana kasnije. Tijekom zimske pauze kasnio je osam dana na početak priprema, zbog čega je dobio kaznu.

"Svi igrači koji su imali reprezentativne obaveze su se vratili, osim Foussenija. On se još nije vratio, ako me pitate gdje je, zasad nemam nikakvu informaciju", kazao je trener beogradskog sastava Igor Duljaj prošlog tjedna, a iz Partizana je kasnije stigla informacija da je Diabate imao smrtni slučaj u obitelji, umrla mu je baka.

27-godišnji nogometaš još uvijek nije debitirao za seniorski sastav Malija, a u karijeri je nastupao za nekolicinu turskih klubova, ali i Leicester, Ajjacio, Amiens.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider