Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Svugdje borba

Utakmicu po utakmicu (29): HNL maraton se nastavlja – nije gotovo dok nije gotovo!

Pred vama je novo izdanje podcasta Utakmicu po utakmicu.

Nakon reprezentativne stanke s HNL-om nam se vratio i podcast Utakmicu po utakmicu.

Valentina Miletić, Mateo Pukšar, Ivan Ljubić i reporter Dnevnika Nove TV Vlado Boban, koji je ovom prilikom zamijenio odsutnog Igora Ćurkovića, više od sto minuta pretresali su aktualnosti u hrvatskom nogometu.

Vatreni juriš na Euro

Naglasak je, naravno, bio stavljen na HNL, ali dotaknuli su se i nekih drugih važnih tema. Konkretno, za početak su prokomentirali start hrvatske nogometne reprezentacije u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, složivši se da su četiri boda itekako dobar ulov u prve dvije utakmice te da su neke kritike koje su se pojavile bile potpuno bespotrebne.

Početak prošlog tjedna pripadao je reprezentativnom nogometu, a osim trijumfa Vatrenih u Turskoj, zabilježena je i vrijedna pobjeda U-21 reprezentacije u Engleskoj.

Podrška Vuškoviću

Prije negoli se za vikend zakotrljala lopta na našim prvoligaškim travnjacima, iz Njemačke je stigla katastrofalna vijest o dvogodišnjoj suspenziji za Marija Vuškovića. Naši voditelji to su prokomentirali i dali podršku 21-godišnjem braniču te izrazili nadu da će u konačnici biti oslobođen od svih optužbi.

I u borbi za naslov i u onoj za ostanak smanjila se razlika između konkurenata. Dinamo ima sedam bodova viška u odnosu na Hajduk, dok isto toliko posljednjeplasirana Gorica kaska za Šibenikom.

Kriza u Dinamu

Dinamo sad već ima opipljiv niz loše odigranih utakmica, momčad ne igra dobro i očito je da više nema potrebnu širinu, a Ante Čačić sve je nervozniji. Tko zna, možda i zbog sve češćih priča o otkazu. Dinamovac Ljubić uvjeren je da je priča oko naslova riješena, ali je isto tako naglasio da je Hajduk zaslužio titulu ako do kraja pobijedi u svim utakmicama.

Hajduk je umalo prosuo prednost od tri pogotka u Šibeniku, gdje je sudac Igor Pajač u finišu čudnom reakcijom zbunio sve ispred malih ekrana i na stadionu. Opet je zabljesnuo Marko Livaja s golom i dvije asistencije.

Posebna priča ovog kola bio je i neuništivi Ivan Krstanović, koji je postao najstariji strijelac u povijesti HNL-a.

Bilo je tu još pregršt zanimljivih opservacija našeg kvarteta, a nisu izostale ni standardne rubrike: Kladionica, Trofej Tomislava Stipića, Haenelseri i Kviz.

Uživajte!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider