Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Iznenađujuć podatak

Mislili ste da Mbappe ima najprodavaniji dres? On nije niti u PSG-u broj jedan

Izašli su podaci o najprodavanijim dresovima u francuskoj ligi, a mnoge je iznenadilo da Mbappe nije na vrhu u PSG-u.

Kylian Mbappe (Foto: Afp)

Francuski novinar Abdellah Boulma na svojem Twitter profilu objavio je jedan iznenađujuć podatak. Igrač s najprodavanijim dresom u Paris Saint-Germainu nije Kylian Mbappe, već mnogo manje poznati napadač iz Koreje Kang-in Lee.

On je ovog ljeta u prijestolnicu Francuske stigao nakon odlične sezone u Mallorci. Za usluge 22-godišnjeg Korejca PSG je izdvojio 22 miliona eura, ali ove sezone u jakoj konkurenciji Kang-in Lee upisao je samo 143 minute na terenu.

Adrian Grbić (desno) Hajduku izmaknuo napadač iz Liga petice, ali na zimu će imati novu priliku za transfer divider

Ti podacii samo još više pokazuju koliko je iznenađenje što se upravo Leejev dres našao na prvom mjestu najprodavanijeg u Francuskoj.

Svoju popularnost i veliku prodaju dresova Lee može zahvaliti velikom broju obožavatelja iz Južne Koreje koji su potpuno zaluđeni s nogometom i od 22-godišnjaka očekuju velike stvari, usprkos tome što nije u najužem rosteru Luisa Enriquea.

Luka Modrić Španjolci otkrili kako Realova svlačionica doživljava Modrića: "On im je puno više od suigrača" divider

No, i to bi se uskoro moglo promijeniti jer je u posljednjem istupu uoči ligaške utakmice protiv Strassbourga Enrique izjavio kako je Korejac eksplodirao u posljednjih nekoliko tjedana.

Ako je s ovako siromašnom statistikom već na samom vrhu popularnosti možemo tek zamisliti koliko bi ulazak u početnih jedanaest marketinški značio za Leeja u Koreji.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider