Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Francuzi sve potvrdili

Hajduku izmaknuo napadač iz Liga petice, ali na zimu će imati novu priliku za transfer

Iskusni napadač ima devet nastupa za Austriju i četiri pogotka.

Adrian Grbić (desno) (Foto: Afp)

Hajduk je bio aktivan u ljetnom mercatu, doveli su osam igrača, ali popis želja je bio znatno duži. Tako se na splitskom radaru našao i austrijski napadač hrvatskog podrijetla Adrian Grbić.

Senzacionalnu je informaciju plasirao ugledni francuski list L‘Équipe koji se pak pozvao na izjavu predsjednika Lorienta:

"Ove sezone neće puno igrati kod nas, ali ako ode u Hajduk ili Eibar tamo će imati veću minutažu", kazao je prvi čovjek francuskog prvoligaša potvrdivši interes splitskog kluba za napadačem koji ove sezone još nije upisao ni minute na zelenom travnjaku.

Igor Tudor FOTO Tudor uhvaćen u zračnoj luci: Stigao na potpis ugovora s novim klubom? divider

Lorient je prije samo tri godine istresao 9 milijuna eura za njega, no može se reći da Grbić nije ispunio njihova očekivanja. Ove sezone je ispao iz svih kombinacija, zbog čega se u završnici ljetnog mercata zakotrljala priča o odlasku.

Posebno je zainteresiran za njegov povratak bio Clermont iz kojeg je ostvario transfer karijere u Lorient, no taj je posao propao gotovo u posljednji čas. Od ostalih klubova Francuzi još spominju Bordeaux i Sampdoriju, no od svega na kraju nije bilo ništa.

Ante Tomić Legendarni Hrvat na udaru židovske zajednice: Objavom izazvao lavinu negativnih komentara divider

Ostao je u Lorientu gdje će vrlo teško doći do šanse, tako da se odlazak na zimu čini kao posve realna opcija.

Za austrijsku nogometnu reprezentaciju upisao je devet nastupa i četiri pogotka, a u karijeri je još nosio dres Altacha, Vitessea i Valenciennesa u kojem je prošlu polusezonu proveo na posudbi. Tamo je u 14 nastupa upisao devet golova.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider