Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
A sada - ždrijeb

Junak Dinamove pobjede za povijest opisao projektil kojim je srušio Engleze: "Eto, ušla je..."

Pogotkom Mislava Oršića Dinamo je nokautirao West Ham u Londonu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Fantastični šut Mislava Oršića u četvrtoj minuti utakmice West Ham - Dinamo odsjeo je u mreži za rano vodstvo, a kako se ispotavilo kasnije, i pobjedu Zagrepčana u Londonu.

Prva je ovo Dinamova pobjeda u povijesti kluba na engleskom tlu. Modri su u dosta navrata gostovali u Engleskoj i uglavnom su se u Zagreb vraćali pognutih glava, ali tu neugodnu tradiciju prekinuo je Oršićev projektil.

"Stvarno smo sretni zbog ovog rezultata, trebala nam je ova pobjeda nakon svih ovih malo lošijih rezultata. Nadam se da nam je ovo samo podstrek za dalje, da što bolje završimo ovu polusezonu", izjavio je Oršić za Arenu Sport poslije utakmice.

Njegov komentar na pobjednički pogodak bio je:

gol expired Od Barcelone do Šerifa: Dinamov ždrijeb je u ponedjeljak, evo koga sve Modri mogu izvući divider

"Ne znam kako bih to opisao, jednostavno sam se odlučio na udarac i dobro sam ju zahvatio. Eto, ušla je. Kao što sam rekao, ovo je lijepa motivacija, moramo gledati prema dalje, prema onome što slijedi."

Može li Dinamo izbaciti sudionika Lige prvaka u nokaut fazi EL?

Ukupno glasova:

Ivanušec: Ovo će nam donijeti puno dobroga za nastavak

Odličnu utakmicu odigrao je i Luka Ivanušec:

"Možemo biti jako zadovoljni i igrom i rezultatom, prikazali smo jako dobru igru. Puno nam je značila ta analiza koju smo napravili poslije utakmice s Hajdukom, mislim da smo baš lijepo igrali, stvarali akcije… Plan je bio da spustimo loptu na zemlju, da nema nabijanja, da igramo od noge do noge i onda tu samopouzdanje dobivaju i stoperi i mi veznjaci. Mislim da će nam ova utakmica donijeti puno dobroga za nastavak."

"Što se tiče ždrijeba, tko bude – bude, kako kuglice odluče", zaključio je Ivanušec.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider