Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
realno

Konkurencija nije imala šanse: Oršić nadmašio zvijezde, UEFA ga proglasila igračem tjedna!

Mislav Oršić zaradio je veliko individualno priznanje hat-trickom Tottenhamu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mislav Oršić odigrao je fantastično u senzacionalnom preokretu Dinama protiv Tottenhama. Krilni igrač Modrih zabio je sva tri gola u utakmici koja će se pamtiti generacijama.

Nakloni su stigli sa svih strana, čak je i veliki Gary Lineker nakon utakmice čestitao Oršiću na hat-tricku. Sada je stiglo i službeno priznanje - UEFA je Oršića proglasila najboljim igračem tjedna Europske lige, odnosno u uzvratnih utakmica osmine finala tog natjecanja.

Oršić je u izboru nadmašio zvijezdu Ajaxa Davida Neresa, Romina Borju Mayorala (bivšeg igrača Reala) i Gerarda Morena, sjajnog, 35 milijuna eura vrijednog napadača Villarreala s kojim će se Dinamo susresti u četvrtfinalu.

gol expired Zvijezda Villarreala puna poštovanja za Dinamo: "Pokazali su snagu i potencijal" divider

"Golovi? Sigurno mi puno znače. Cijelu noć nisam spavao od adrenalina, nisam mogao oka sklopiti", rekao je dan nakon utakmice Oršić.

"Momčad s kojom možemo igrati gotovo ravnopravno. Sigurno će biti teška utakmica. Sve momčadi su bile jednako teške, možda samo Manchester odskače od drugih. Nadamo se da ćemo proći dalje. Španjolci su poznati po tome da više vole posjed, kombinatorni nogomet više nego snagu, duge lopte ili tako nešto. Sigurno ćemo se dobro pripremiti za njih, stisnuti sredinu i probati ih kontrirati", komentirao je Oršić Villarreal.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider