Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nema šale s modrima

Zvijezda Villarreala puna poštovanja za Dinamo: "Pokazali su snagu i potencijal"

Pau Torres, igrač Villarreala vrijedan 50 milijuna eura, svjestan je koliko je opasan Dinamo.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U španjolskom prvoligašu Villarrealu s optimizmom gledaju na dvoboj sa zagrebačkim Dinamom u četvrtfinalu Europske lige te ističu kako su izvukli ekipu koja se neočekivano našla u ždrijebu.

"To je protivnik koji je jučer priredio iznenađenje jer nitko nije očekivao njegov preokret protiv Tottenhama", izjavio je Villarrealov branič, njihova najveća zvijezda Pau Torres (24).

"No Dinamo je pokazao da je jako snažna ekipa, posebno na svom stadionu. U četvrtfinalu nam neće ništa pokloniti i bit će nam težak suparnik. Sinoć je pokazao svoj potencijal", dodao je.

gol expired Što čeka Dinamo? Neugodna ekipa sa svjetski traženim igračem koja se šeće kroz Europsku ligu divider

Villarreal, sedmoplasirana ekipa španjolskog prvenstva, u osmini finala je izbacila kijevski Dinamo, a prije toga Salzburg.

"Morat ćemo biti koncentrirani kao i u tim utakmicama ako želimo proći dalje. U ovoj fazi se svašta može dogoditi pa trebamo maksimalno respektirati protivnika te se dobro pripremiti za te utakmice", upozorio je Torres.

Villarreal se potiho nada osvajanju Europske lige, trofeja kojeg je njegov trener Unai Emery bio triput osvojio sa Sevillom.

gol expired Dinamo i Villarreal: Žuta podmornica već je jednom potopljena na Maksimiru divider

"Imamo veliku želju, prelijepo je igrati u Europi. Ovo je godina u kojoj možemo napraviti velike stvari budemo li zahtjevni prema sebi samima. Maksimalno smo uzbuđeni zbog ovih nastupa u Europi pa se nadamo da ćemo dogurati daleko", rekao je Torres.

Španjolski mediji navode kako je Villarreal naoko dobro prošao na ždrijebu u petak, no upozoravaju na oprez nakon Dinamovog slavlja od 3:0 nad Tottenhamom.

"Dinamo je jedno od iznenađenja ovosezonske Europske lige. Uništio je moćni Tottenham", istaknuo je Victor Franch, dopisnik lista "Marca" iz južnog mjesta Vila-real, doma Villarreala.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider