Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kakva priča

Oršiću nisu dali trenirati nogomet, u suzama je molio da ga prime natrag, a danas se javila čak i FIFA

Otac nije mogao gledati uplakanog Oršića...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mislav Oršić preko noći je bar na trenutak postao glavna europska zvijezda. Čudesni dinamovac s tri je gola izbacio Tottenham i odveo svoj Dinamo u četvrtfinale Europske lige.

Oršićev put nije nimalo lagan, doslovno je preko trnja došao do statusa velike zvijezde.

Koga bi Dinamu htjeli u četvrtfinalu Europske lige?

Ukupno glasova:

Danas 28-godišnjak počeo je s nogometom već s pet godina, najprije je trenirao u rodnom gradu, a lopta je uvijek bila uz njega. Nakon nekoliko mjeseci treninga za NK Zagreb počeo se graditi kamp Zagrebello, a njemu su poručili da za njegov uzrast više nema treninga. Napadač Dinama bio je utučen, a otac ga je razveselio tako što ga je odveo na treninge Trešnjevke. Stigao je novi šok, u Trešnjevci ga nisu primili jer nisu imali treninge za njegovu kategoriju.

gol expired Internet uništava Tottenham: "Navijači Spursa vode Mourinha u isti zatvor sa Zoranom Mamićem" divider

Otac nije mogao gledati uplakanog Oršića

Oršić je danima plakao, pa je otac molio Trešnjevku da prime njegova sina, popustili su, a ostalo je povijest. Oršić je nakon toga prešao u Kustošiju i Inter iz Zaprešića, odakle je i krenuo u profesionalnu karijeru.

U Interu je bio pet godina, igrao i HNL, kratko vrijeme proveo u Speziji pa Celju, a tri godine je bio u Južnoj Koreji.

gol expired Bivši Dinamov dragulj pogodio što će se dogoditi protiv Spursa pa izjavio da je Ademi najbolji veznjak Europe divider

Bjelica mu oživio karijeru

Oršić je slovio za velikog talenta, a nikada nije dobio priliku na velikoj sceni. Dinamo ga je uzeo pod Bjelicom prije čarobnog ljeta hrvatskog nogometa 2018. godine, a Oršić je Modrima vratio na najbolji način.

gol expired Hrvatska zbog Dinamove pobjede preskočila uglednu nogometnu naciju: Korak smo bliže dva kluba u Ligi prvaka! divider

Divi mu se i FIFA

Čelna nogometna organizacija pohvalila je na Twitteru Oršićevu izvedbu koja je stvarno fantastična, tri gola Tottenhamu ne može zabiti bilo tko.

Hvali ga i legenda Tottenhama, Gary Lineker.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider