Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uplatio svoj novac

Mišković zatražio od igrača Rijeke smanjenje plaća: Otkrio da su Talijani još dužni ratu velikog transfera

Predsjednik Rijeke tvrdi da je uplatio svoj novac dok ne sjednu dugovi i dok se stanje ne normalizira.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Predsjednik Rijeke Damir Mišković obratio se porukom u kojoj je zatražio od igrača kvarnerskog kluba smanjenje plaća zbog pandemije koronavirusa.

Mišković je predložio zamrzavanje 70 posto primanja. Jedna trećina isplaćivala bi se od ovog mjeseca, jedna trećina ovisno o poslovanju kluba - pogotovo je naglasio dva sljedeća prijelazna roka, o kojima će ovisiti kada će početi isplaćivati - a jednu trećinu igrači nikad ne bi dobili. Mišković je izjavio da će drugu trećinu isplatiti do ljeta 2021.

gol expired Kontroverzan prijedlog za završnicu sezone u Španjolskoj: Igrači će donijeti odluku divider  

Krizu će osjetiti i članovi radne zajednice i omladinski pogon, koji će zarađivati 4000 kuna mjesečno. 

Poruku je objavila riječka televizija Kanal Ri, koja neslužbeno doznaje da je 10-ak igrača prihvatilo mjere, a ostali se trebaju oglasiti.

Mišković je otkrio i da još nije sjela rata vrijedna 1,5 milijuna eura od pet milijuna eura vrijednog transfera Filipa Bradarića u Cagliari 2018. Predsjednik Rijeke izjavio je u poruci da je klubu uplatio svojih 1,5 milijuna eura i još tri milijuna da bi klub mogao normalno poslovati.

Dodao je i da je stanje u nogometu "nikad gore".

"Osam godina sam u klubu, vjerujte mi, nikad nije bilo teže. Stanje je očajno na nogometnom tržištu. Neće biti lako ni za vlasnike ni za igrače. Sponzori su mi svi potvrdili da zaboravim bilo kakva sponzorstva u narednih godinu dana, trebat će njima da prežive."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider