Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Imaju dovoljno novca"

Raiola otkrio kojim klubovima Haaland ne može odoljeti: "Kada dođe njihova ponuda, teško će reći ne"

Talijanski agent Mino Raiola otkrio je da je čak 14 klubova zainterisirano za Erlinga Haalanda.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mino Raiola osebjnu zastupnik nekolicine svjetski poznatih nogometaša, dao je intervju za španjolski AS u kojemu je otkrio gdje bi Erling Haaland mogao nastaviti karijeru.

Prije nešto više od mjesec dana Raiola se uputio na kratku turneju diljem Europe da bi saslušao klubove koji su zainterisirani za usluge mladog norveškog napadača Borussije Dortmund.

Čak četrnaest klubova želi Haalanda

Četrnaest je klubova zainterisirano za Haalanda, kaže talijanski zastupnik, ali čini se kako bi mladi Norvežanin najradije volio otići u Španjolsku.

"On je zainterisiran za dvije stvari, a to je postizanje golova i osvajanje titula. Kada vam dođe ponuda kluba, kao što je Barcelona ili Real Madrid, teško je reći ne. Njima možemo pridružiti PSG, City i Juventus koji je oduvijek bio u tom društvu, ali pri donošenju konačne odluke gledat će se i koliko je nacionalno prvenstvo zanimljivo, neizvjesno", rekao je Raiola i dodao kako je La Liga ipak najbolja opcija.

"PSG igra u najslabijoj ligi, Bayern igra atraktivnu ligu, ali znamo da će je svaki put osvojiti, dok u Španjolskoj imamo tri momčadi koje se bore za titulu prvaka", otkrio je Raiola.

Borrusia ga ne želi prodati ovo ljeto

Naravno, tu će se nešto pitati i Borussiju koja je jasno napomenula da ovoga ljeta neće biti prodaje.

gol expired Užasne vijesti za Vatrene: Vlašić se ozlijedio! Olić objavio prve prognoze koje nisu bajne divider

"Sada ne možemo razgovarati o njegovom transferu. Imali smo ozbiljan razgovor s Borussijom koja nam je rekla da ne žele prodati Haalanda ovo ljeto. Vidjet ćemo hoće li se promijeniti njihov stav do 1. rujna kada završava prijelazni rok", rekao je Raiola i dodao kako si dolazak norveškog napadača sigurno mogu priuštiti Real i Barcelona.

Mogu ga priuštiti Real i Barcelona

"Ne znam kakve su financijske mogućnosti madridskog Reala, ali vjerujem da si mogu priuštiti dolazak Haalanda. Drugo je pitanje mogu li si Real i Barcelona priuštiti da ne kupe Haalanda?", rekao je.

Iako je Barcelona u velikim financijskim problemima, Raiola tvrdi kako ništa nije nemoguće. 

"Situacija je komplicirana, ali nije nemoguća. To je posao predsjednika kluba da odluči hoće li poslati ponudu ili neće", kazao je Raiola.

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider