Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Raiola na turneji

Otkriveno kamo Haaland želi prijeći: Talijanski superagent i otac norveške zvijezde traže astronomsku proviziju

Norveški napadač Erling Haaland mogao bi biti najveća zvijezda ljetnog prijelaznog roka…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mino Raiola otputio se na turneju širom Europe kako bi saslušao prosce za svojeg najblještavijeg dragulja u bogato nakićenoj kruni Erlinga Haalanda.

Borussia Dortmund traži za svojeg norveškog napadača najmanje 150 milijuna eura, a lukavi talijanski agent navodno je izjavio kako njegov štićenik želi igrati samo u Španjolskoj, točnije u Barceloni ili Real Madridu.

gol expired Top deset slobodnih zvijezda koje će uzdrmati tržište: Oko njih će se voditi velika bitka! divider

To su informacije katalonske televizije Esport3. Barcelona je navodno odgovorila da žarko želi mladog Norvežanina, ali da je financijska situacija u klubu vrlo osjetljiva.

Za Barcelonu bi bilo najbolje da se Haaland i Raiola strpe još godinu dana jer će tada cijena biti „samo“ 75 milijuna eura. Naime, Haaland ima takvu klauzulu u ugovoru. Norvežanin je u siječnju 2020. potpisao ugovor do ljeta 2024., ali s točno određenom klauzulom o otkupu nakon dvije i pol godine.

Haaland želi u Real ili Barcelonu

Uz to, prema informacijama katalonske televizije, ukupnoj operaciji trebalo bi dodati još 40 milijuna eura provizije koju bi podijelili Raiola i Haalandov otac, po sličnom principu kao kada je Haaland napustio RB Salzburg kako bi potpisao za Borussiju Dortmund.

gol expired Bivši suigrač Perišića i Kovačića napao roditelje, priveden krvavih hlača divider

Barcelona se u ovom trenutku ne može ekonomski natjecati s Real Madridom, koji također želi dovesti Kyliana Mbappea i Davida Alabu. Katalonci se nadaju da će se Real okrenuti Mbappeu i da će odustati od Haalanda. Teško da Madriđani mogu obojicu dovesti u istom prijelaznom roku.

Iako napadač želi samo Barcu ili Real Madrid, Raiola planira otići u London kako bi saslušao ponude engleskih klubova, ekonomski najmoćnijih i zbog kojih bi se norveški napadač mogao predomisliti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider