Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Spomenuo Lovrića

Sportski direktor Hajduka: "Za Livaju smo dobili ponudu od 8 milijuna eura. Perišić? Ovo je istina"

Sportski direktor Hajduka Mindaugas Nikoličius dao je komentar na zimski prijelazni rok u Prvoj HNL.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jučer je završio zimski prijelazni rok u Prvoj HNL, a sportski direktor Hajduka Mindaugas Nikoličius tom se prilikom osvrnuo na ovozimska pojačanja splitskog kluba, ali i najboljeg igrača Marka Livaju za kojeg su dobili bogate ponude.

"Imali smo ponude od 7 i 8 milijuna eura za Marka Livaju, ali nismo željeli ni početi s razgovorima o tome. Reći ću samo da se radi o klubovima iz Lige petice, ali i s drugog kontinenta. No, kod Marka je to bilo jednostavno, nije želio ni čuti", otkrio je sportski direktor.

Nikoličius nije kontaktirao Perišića

Iako su navijači splitskog kluba pokrenuli akciju za povratak Ivana Perišića na Poljud, on je prije nekoliko dana zahvalio navijačima na podršci i brojnim porukama, ali i nedvosmisleno poručio da se još uvijek neće obući bijeli dres.

"Jedina istina je da s Perišićem nemamo nikakvu komunikaciju, nema se što više dodati", demantirao je Nikoličius bilo kakvu mogućnost skorog povratka Perišića za Dalmatinski portal.

Hajduk i Roma će surađivati u budućnosti?

Također, bilo je riječi o odlascima mladih nogometaša Marka Brkljače koji nije htio potpisati novi ugovor s klubom te Mate Ivkovića koji je prihvatio poziv talijanske Rome.

"Mi smo pokazali veliku pažnju prema Brkljači i napravili sve što smo mogli. Osjetio je koliko smo ga željeli, ali njegovi roditelji su htjeli drugačije. To je normalna odluka. Ivković u Italiji ima rodbinu", rekao je sportski direktor pa dodao kako postoji mogućnost suradnje s Romom.

"Želio bih zahvaliti njegovom agentu i Romi koja je pokazala veliki respekt prema Hajduku. Moguća je i buduća suradnja, oni nas jako poštuju".

Splićani nisu htjeli Lovrića

Posljednjeg dana zimskog prijelaznog roka Kristijan Lovrić je otišao iz Gorice u Osijek, a na današnjem predstavljanju bilo je riječi kako je odbio ponudu Hajduka. Međutim, Nikoličious je to demantirao i kratko poručio.

Transferi u Prvoj HNL Zimski prijelazni rok u Prvoj HNL ponudio je čisti spektakl: Klubovi su potrošili pravo bogatstvo divider

"Lovrića jako dobro poznajem i sretan sam zbog njega jer mu je taj iskorak u karijeri trebao. To je na kraju ispao Osijek, ali mogao je to biti i neki drugi klub. Nikad nisam s Goricom pričao o njemu".

Osim toga, dodao je da Hajduk na Lovrićevoj poziciji ima Emira Sahitija i Stipu Biuka.

Zimski prijelazni rok Hajduka

  • Dolasci: Lukas Grgić, Ferro, Dino Mikanović, Nikola Kalinić.
  • Odlasci: Marin Jakoliš, Lumbardh Dellova, Kristian Dimitrov, Dimitrios Diamantakos, Ivan Dolček, Mario Čuić, Ivan Čalušić, Luka Škaričić, Dino Skorup.

Tablica Prve HNL

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider