Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
originalna proslava

Liverpoolov veteran objasnio urnebesnu proslavu gola: Krive su Van Dijkove provokacije

Jedan od najomiljenijih engleskih nogometaša još jednom je pokazao smisao za humor.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

James Milner već sad je kultni lik engleskog nogometa. Njegova karijera traje čak 17 godina - debitirao je još kao 16-godišnjak u rodnom Leedsu sada već davne 2002. godine.

Milner je na početku karijere imao status velikog talenta i čuda od djeteta; takve zvjezdane visine nije dosegao, ali svejedno je napravio veliku karijeru. S godinama je postao pravi nogometni multipraktik, igrač koji je igrao na gotovo svakoj mogućoj poziciji na terenu.

Ne čudi stoga što je popularni Millie jedan od najomiljenijih igrača Liverpoola i Kloppova ''Katica za sve''. Ipak, 33-godišnji Milner ne može izbjeći provokacije suigrača zbog svojih godina, a odgovorio im je originalnom i urnebesnom proslavom gola koja je mnogima zapela za oko.

U nedjelju je pogodio iz penala za vodstvo 2:0 protiv Cardiffa, a važan gol u utrci za naslov proslavio je glumeći starca sa štapom. Nakon utakmice objasnio je otkud mu ideja za ovakav potez.

''To je bilo za Virgila Van Dijka jer me uvijek provocira da sam star'', rekao je Milner.

Milner je tako pokazao da je dobri duh svlačionice Redsa, o čemu svjedoči i njegov Twitter profil na kojem često nasmijava pratitelje duhovitim objavama, nerijetko i na vlastiti račun.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider