Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Drama na San Siru

Milan u polufinalu talijanskog Kupa: Calhanoglu junak, asistencija Rebića

Milan će u polufinalu talijanskog Kupa igrati protiv Juventusa koji je izbacio Romu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski reprezentativni napadač Ante Rebić bio je asistent za prvi pogodak Milana u 4-2 (1-1, 2-2) pobjedi protiv Torina nakon produžetka u četvrtfinalu Talijanskog kupa.

Rebić je u 12. minuti probio lijevi bok i potom odličnom prizemnom loptom uposlio Bonaventuru koji je doveo Milan u vodstvo od 1-0. Torino je do preokreta stigao s dva gola Bremera u 34. i 71. minuti te se činilo kako će "granata" do iznenađujuće pobjede.

gol expired Dirljiva fotografija: Pogledajte kako je Milan uoči utakmice odao počast Kobeu Bryantu divider

No, u prvoj minuti sudačke nadoknade je igrač koji je ušao s klupe Calhanoglu uspio poravnati na 2-2 i odvesti susret u dodatnih 30 minuta.

U produžetku je Calhanoglu kompletirao preokret u 106. minuti, da bi Ibrahimović u 108. pogodio za konačnih 4-2.

Rebić je igrao za Milan do 105. minute. Utakmicu je obilježila dirljiva posveta Milana i njegovih navijača tragično preminulom Kobeju Bryantu, koji je odrastao u Italiji i bio je pasionirani navijač Rossonera.

Uoči početka utakmice igrači Milana i Torina okupili su se u krug na centru igrališta i htjeli održati minutu šutnje za legendu NBA lige. Sudac to nije dopustio jer nije po pravilima Talijanskog nogometnog saveza.

Milan će u polufinalu igrati protiv Juventusa koji je prije šest dana izbacio Romu, dok će se u drugom polufinalu sastati Napoli i pobjednik dvoboja Inter - Fiorentina koji je na programu u srijedu.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider