Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
posljednje informacije iz tabora

Reporter Nove TV iz Liverpoola: "Čini se da Modrić i Mandžukić neće igrati protiv Brazila"

S posljednjim se informacijama uoči prijateljskog ogleda Hrvatske i Brazila iz Liverpoola javio Milan Stjelja.

Milan Stjelja iz Liverpoola

U nedjelju izabranici Zlatka Dalića igraju prijateljski ogled protiv jedne od najboljih reprezentacija predstojećeg Svjetskog prvenstva u Rusiji - Brazila. Susret je na rasporedu od 16 sati, a dan uoči velikog okršaja Hrvatske i Brazila, četvrtog u povijesti ove dvije reprezentacije, iz Liverpoola se javio reporter Nove TV Milan Stjelja.

On je bio prisutan na konferencijama za novinare obiju reprezentacija, a od Gabriela Jesusa, koji će u nedjelju postati najmlađi kapetan u povijesti brazilske reprezentacije, uspio je dobiti odgovor na pitanje o Dejanu Lovrenu.

Izbornik Brazila Tite biranim je riječima govorio o Hrvatskoj i zašto je baš nju izabrao za suparnika u pripremama za Rusiju.

"Jer je to momčad koja ima veliku kvalitetu i sjajno su tehnički potkovani. Igraju na visokom nivou i snažni su u svim segmentima igre. Omogućit će nam da vidimo gdje smo. U razgovoru s igračima složili smo se da će Hrvatska donijeti visoku kvalitetu igre koja nam je potrebna u pripremi za Svjetsko prvenstvo. Imaju veliki broj sjajnih igrača poput Modrića, Rakitića, Mandžukića, Perišića, Brozovića...", rekao je Tite.

Brazilski izbornik otkrio je i da Neymar neće započeti utakmicu protiv Hrvatske, ali nije odbacio mogućnost da će ga koristiti u nekoj fazi utakmice kako "bi ga isprobao". Podsjetimo, zvijezda PSG-a još je uvijek u fazi oporavka od operacije stopala.

S druge pak strane izbornik Dalić otkrio je da će protiv Brazila pokušati jednu novost, no nije želio otkriti o čemu se radi, a vezana je za utakmicu protiv Argentine.

Reporter Nove TV Milan Stjelja vjeruje da će jedna od promjena za sutra biti neigranje Luke Modrića, kojeg Zlatko Dalić želi odmoriti s obzirom da je prije tjedan dana igrao finale Lige prvaka. 

"Želim nešto isprobati, a to će biti u prvih 45 minuta. Dat ću u drugom poluvremenu šansu još šestorici igrača, odmoriti igrače koji su igrali finale Lige prvaka. Argentina ima ekstra kvalitetu, jednog igrača koji sve može riješiti sam, zbog toga moramo biti oprezni. Mi zbog svoje kvalitete uvijek možemo zabiti gol, a protiv Argentine će nam biti cilj ne primiti gol, na tim stvarima treba poraditi," rekao je Dalić.

Recimo i da je Mario Mandžukić propustio trening reprezentacije zbog "manjih problema" kako su objavili iz reprezentacije, zbog čega je njegov nastup u sutrašnjoj utakmici pod znakom pitanja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider