Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Potres na klupi

Milan nezadovoljan: Vraća se jedan od dvojice slavnih i trofejnih trenera?

Carlo Ancelotti spominje se kao nasljednik Vincenza Montelle na klupi Milana, ali u priču se uključio još jedan slavni i trofejni trener.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ne samo da sjena Carla Ancelottija visi nad Montellom, već je Milan kontaktirao i Marcela Lippija oko potencijalnog preuzimanja klupe. Prema talijanskoj La Repubblici, trenutni izbornik Kine spreman je preuzeti Milan ako Montella bude smijenjen.

Nakon što se nije uspio kvalificirati na SP 2018., Lippi je trenutno u Italiji te je uočen na utakmici Milana i SPAL-a u Serie A. Rossoneri su izgubili dvije utakmice od uvodnih šest utakmica prvenstvu, a pred vratima su derbiji s Romom i Interom.

Montellina pozicija je u opasnosti nakon što se već razišao s dugogodišnjim kondicijskim trenerom Emanuelom Marrom. Navodno je to bila isključivo njegova odluka, a ne kluba. No, sada ima sve manje vremena kako bi spasio svoju glavu, jer Milan je tijekom ljeta potrošio 200 milijuna eura i pritisak se ne može izbjeći.

Nakon što je dobio otkaz u Bayernu, Ancelotti figurira kao glavni kandidat za Montellinog nasljednika, no Lippi je već godinama povezivan s Milanom i ne smije ga se isključiti iz ove priče. Prije svega, Lippi je s Italijom osvojio Svjetsko prvenstvo 2006. godine te je ostvario impresivne rezultate s Juventusom osvojivši više titula, uključujući i dvije Lige prvaka.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider