Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Rossoneri u velikoj krizi

Fiorentina šokirala Milan na San Siru: Giampaolu se trese stolac

Fiorentina je pobijedila Milan 3:1 na San Siru u 6. kolu Serie A...

Igrači Milana (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Još jedan tužan dan za navijače AC Milana, koji je doživio treći poraz u nizu. U 6. kolu talijanskog prvenstva Milan je u nedjelju na domaćem terenu izgubio od Fiorentine sa 1-3.

Igor Tudor (Foto: AFP) Tudorov Udinese srušio Mihajlovićevu Bolognu, prvi gol Balotellija za Bresciju divider

Strijelci za Fiorentinu bili su Erick Pulgar (14-pen), Gaetano Castrovilli (66) i Franck Ribéry (78), a pobjeda "viola" mogla biti i uvjerljivija, ali u 70. minuti Federico Chiesa nije iskoristio penal. Utješni pogodak za Milan postigao je Rafael Leao (80).

Milan Badelj odigrao je za Fiorentinu cijeli susret, dok je Ante Rebić ostao na pričuvnoj klupi Milana. Treneru Rossonera Marcu Giampaolu opasno se trese stolac.

Casemiro i Diego Costa (Foto: AFP) Veliki problem u Španjolskoj: Zvijezda Reala dobila užasavajuću vijest za vrijeme velikog derbija divider

Cagliari i Verona remizirali

U drugoj nedjeljnoj večernjoj utakmici 6. kola talijanskog prvenstva Cagliari je u na domaćem terenu protiv Verone, koju vodi hrvatski trener Ivan Jurić, odigrao 1-1. Cagliari je poveo u 29. minuti a strijelac je bio João Pedro, a izjednačenje gostima donio je Davide Faraoni (66).

gol expired Burić nakon remija Hajduka u Puli: "Bila je to za nas razočaravajuća večer" divider

Hrvatski veznjak Marko Rog, koji se ustalio u početnoj postavi Cagliarija, igrao je do 84. minute, a mogao se upisati u strijelce. U 44. minuti Rog je zaprijetio iz daljine, ali loptu koja je išla u donji desni kut zaustavio je vratar Verone. A u 52. minuti Marko Rog je iz blizine glavom pogodio vratnicu.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider