Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Trener nezadovoljan

Burić nakon remija Hajduka u Puli: "Bila je to za nas razočaravajuća večer"

Trener Hajdua Damir Burić bio je nezadovoljan remijem Hajduka u Puli...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener Hajdua Damir Burić bio je prilično neraspoložen i nezadovoljan po završetku utakmice u Puli, gdje je vodeća momčad lige osvojila samo bod (1-1) u susetu protiv Istre 1961.

"Utakmica je bila zanimljiva, mi smo igrali dobro i bili bolji u prvome dijelu pa ušli dobro i u drugi dio i onda iz neobjašnjivih razloga prepustili igru Istri i tako ušli u pasivnu fazu. Jednostavno, ovo je bila jako razočaravajuća večer za nas, ovo je za nas nedovoljno i što prije moramo analizirati što se sve dogodilo", kazao je Burić na konferenciji za novinare, dodavši kako nije zadovoljan nastupom njegove momčadi.

Mijo Caktaš (Photo: Dusko Marusic/PIXSELL) Istra iznenadila Hajduk u Puli: Caktaš sjajno zabio, Lončar uzvratio divider

"Nismo odigrali kvalitetno. Prethodnih dana očito nismo radili kako treba, imali smo dvije momčadi, jedna je putovala, druga igrala. Za sve ima neki razlog. Tako to ispadne sad kad analiziram, naći ćemo stvari koje nisu bile predobre, analizirat ćemo to brzo", rekao je Burić, dodavši da je Jakoliš jedan od rijetkih u njegovoj momčadi koji zaslužuje dobru ocjenu.

"Imao je dosta dobrih akcija, bio je vrlo aktivan, kod gola je poveo akciju i bio je stalna opasnost za momčad Istre. On je odigrao dobru utakmicu. U prvom poluvremenu Hajduk je dominirao, bio je siguran. Upravo takvu momčad želim vidjeti svih 90, a ne samo 60 minuta. To nam je zadatak, imamo razloga bit ljuti i neke stvari moramo popraviti", poručio je trener Hajduka.

Casemiro i Diego Costa (Foto: AFP) Veliki problem u Španjolskoj: Zvijezda Reala dobila užasavajuću vijest za vrijeme velikog derbija divider

S druge strane, trener Istre 1961 Ivan Prelec imao je razloga za zadovoljstvo, jer je njegova momčad odigrala odlično drugo poluvrijeme i na kraju zasluženo osvojila jedan bod.

"Bod je to koji nam puno znači u borbi za ostanak. Čestitam svojim igračima koji se nisu predali i u konačnici došli do izjednačenja", zaključio je Prelec.

 


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider