Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kapetan bijelih je razočaran

Mijo Caktaš oštar prema napadačima Hajduka: "To se treba promijeniti"

Rijeka je ponovno slavila na Poljudu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U kišnim, gotovo nemogućim uvjetima Rijeka je u derbiju 14. kola Prve HNL na Poljudu pobijedila Hajduk sa 2:1.

Hajduk je poveo golom Mije Caktaša iz jedanaesterca u 9. minuti, no Rijeka je okrenula rezultat golovima Stjepana Lončara (40) i Luke Menala (69) ostvarivši sedmu pobjedu na Poljudu u zadnjih pet golova.

gol expired Indonežani stigli u Zadar zbog Modrića: Pola godine će trenirati u niželigašima, a doveo ih je bivši reprezentativac divider

Svoje dojmove nakon utakmice otkrio je Mijo Caktaš. Kapetan Hajduka uputio je oštre kritike prema napadačima Bijelih koji ne zabijaju.

gol expired Tottenham pobijedio u gradskom derbiju i ponovno zauzeo prvo mjesto divider

''Bilo je teško igrati. Ušli smo dobro u utakmicu, poveli i opet iz individualne greške primili gol. Uvukla se panika. Prvi bih čestitao protivničkoj ekipi kada bi me zasluženo pobijedila. Ali, na ovakav način izgubiti...Za mene je to neprihvatljivo. U drugom poluvremenu smo imali šanse. Našim ofenzivnim igračima treba dosta šansi da zabiju gol. To se mora u budućnosti popraviti'', rekao je Caktaš, a zatim dodao:

''Sigurno bi bilo drugačije da smo na poluvrijeme otišli s vodstvom. Ali, ne smijemo dopustiti ovakve jeftine golove. Znao sam da je teren natopljen i da je opasnost pucati po podu. Odlučio sam pucati po zraku i to mi je uspjelo'', zaključio je kapetan Hajduka.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider