Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
izbacit će ga tinejdžer?

Mijatović upozorio zvijezdu Reala: "Ovo mu je zadnja šansa, dosta nam je njegove igre"

Dvije Realove zvijezde mogle bi ostati bez mjesta u prvih 11 u El Clasicu nauštrb mladih lavova koji su se dokazali u posljednjim utakmicama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Predrag Mijatović bio je igrač i sportski direktor Reala, a uz Kraljevski klub vezan je i danas kao sugovornik španjolske radijske postaje Cadene Ser.

Legendarni crnogorski napadač gostovao je u emisiji uoči prvog od tri El Clasica u mjesec dana. Prvi čin trilogije na rasporedu je u srijedu u 21:00 na Camp Nouu u prvoj utakmici polufinala Kupa, a Mijatović u najavi susreta nije imao dlake na jeziku govoreći o Realovim zvijezdama, pogotovo Garethu Baleu.

''Lucas Vazquez se vraća i puno pomaže u obrani, Vinicus igra dobro, a Bale se bori s problemima. Ako zaigra, ovo mu je zadnja šansa, svima nam je dosta njegove igre. Vinicus oduševljava i bolje je igrao na Bernabeuu", rekao je.

Veliko pitanje je i tko će početi na lijevom beku – mladi Sergio Reguilon ili iskusni Marcelo.

"Reguilon je iskoristio Marcelov pad forme, ali Marcelova prednost je iskustvo", rekao je.

Dao je i svoje viđenje momčadi Barcelone, protivnika i najvećeg rivala Kraljevskog kluba. Priznao je da bi rado osobno uskočio u kopačke…

''Kompaktna momčad, može ostaviti prostor u obrani, ali ima fantastičnu ofenzivnu moć, sposobni su zabiti tri gola u pet minuta. Lideri su prvenstva, još su u Ligi prvaka i Kupu. Utakmica će biti zanimljiva, zavidim onima koji igraju", rekao je.

Veliko pitanje je i hoće li za Barcu zaigrati Leo Messi koji se bori s ozljedama.

''On je ključan igrač, poznaje sebe, ovisi hoće li mu reći može li ili ne može biti starter. Ako postoji rizik, mislim da Messi nije glup da riskira, preiskusan je igrač", rekao je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider