Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U svom stilu

Mihajlović je zaigrao za Dinamo i čekao ugovor, ali onda se ukazao Ćiro

Siniša Mihajlović preminuo je u 54. godini života, a u svojoj autobiografiji objasnio je zašto nije prešao u Dinamo.

Reprezentacija Jugoslavije 1991. (Foto: Afp)

Siniša Mihajlović je preminuo danas u 54. godini života nakon duge i teške borbe s leukemijom. Talijanski mediji su javili vijest, a ubrzo se oglasila i obitelj Mihajlović koja je potvrdila da nas je Siniša napustio.

Mihajlović je 2007. objavio svoju autobiografiju pod imenom ''Božja ljevica'', a u njoj se dotaknuo zanimljive teme.

Siniša Mihajlović Ovako je Mihajlović pričao o Vukovaru, ratu i Arkanu: "Vidio sam kako moj narod pada" divider

Naime, Mihajlović je bio pred vratima Maksmira, ne da je bio, već je i upisao jedan nastup za juniore Dinama, ali onda je Ćiro rekao - stop.

Mihajlović je te 1987. godine nastupao za Borovo gdje je bio najbolji igrač, ubrzo je stigao poziv iz Dinama da zaigra za juniore na turniru u Njemačkoj.

''Sine, dva Mihajlovića su previše za Dinamo''

Bio je najbolji igrač i najbolji strijelac turnira i očekivalo se da će potpisati ugovor s Modrima, ali nekoliko stvari se izjalovilo. Mihajlović u svojoj autobiografiji piše da mu je Dinamo ponudio stipendijski ugovor što ga je razočaralo.

''To mi se nije svidjelo, naročito još Blaževićevo objašnjenje da je konkurencija u Dinamu veoma jaka, odnosno da su male šanse da zaigram pokraj Harisa Škore, pojačanja pristiglog s velikom pompom. Ispred mene su po Ćiri bili još i klupski miljenici Mlinarić i Deverić.''

Darijo Srna o Siniši Mihajloviću Nogometni svijet oprašta se od Siniše Mihajlovića, među prvima se oglasio bivši kapetan Vatrenih divider

Navodno je Ćiro odlučio da Mihajlović ne treba Dinamu, odnosno na pitanje bivšeg sportskog direktora Pere Zlatara što će napraviti sa Sinišom odgovorio:

''Već smo zakaparili Radmila Mihajlovića iz Željezničara za iduću sezonu. Siniša? Sine moj, dva Mihajlovića su previše za Dinamo."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider