Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije razmišljao o sebi

Mesut Özil prvi put progovorio o šokantnom napadu koji mu je promijenio život

Mesut Özil prvi put je progovorio o incidentu koji se dogodio tijekom ljeta u Londonu, kada su naoružani pljačkaši napali njega i Kolašinca.

Mesut Özil (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Mesut Özil i Sead Kolašinac ovo ljeto doživjeli su pokušaj pljačke nakon koje je BiH reprezentativac postao junak otjeravši naoružane pljačkaše. No taj događaj utjecao je na početak sezone Arsenalova dvojca.

Klub je odlučio da će Özil i Kolašinac propustiti otvaranje Premierlige protiv Newcastlea, ali od tada su se obojica vratili u redove prve momčadi.

''Seadova reakcija bila je zaista hrabra jer je napao jednog od napadača. Drugi je bio ispred mog automobila na mopedu, tako da nisam mogao voziti'', rekao je Özil za The Athletic.

Kim Jong Un (Foto: AFP) U svijet ipak procurila snimka iz Sjeverne Koreje: Kim Jong Un nije uspio sve sakriti divider

''Nedavno sam se vjenčao i uplašio sam se zbog svoje supruge. I bio sam uplašen zbog Seada. Nisam razmišljao o sebi, brinuo sam se hoće li otvoriti vrata na ženinoj strani i pokušali su pa sam posegnuo preko nje da ih zatvorim'', dodao je njemački nogometaš.

Od užasnog iskustva, Kolašinac je sedam puta igrao za Arsenal, ali Özil je pretežito bio izvan sastava. Njemački veznjak započeo je tek jednu utakmicu u Premierligi te upisao jedan nastup u Liga kupu. No nema namjeru napustiti Emirates, potpisao je novi ugovor u siječnju 2018. na tri i pol godine u vrijednosti od 350 tisuća funti tjedno.

Hrvatska u ždrijebu (Foto: AFP) Ždrijeb skupina za Euro 2020. bit će najčudniji u povijesti, a moguće je i da se ponovi divider

''Imam ugovor do ljeta 2021. I ostat ću do tada'', poručio je Özil.

''Možete proći kroz teška vremena, poput ovog, ali to nije razlog za bijeg. Ponosan sam što sam igrač Arsenala i sretan sam ovdje. Kad god me ljudi vide na ulici, uvijek kažem: 'Ovo je moj dom'. Nikamo ne idem'', zaključila je zvijezda Arsenala.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider