Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"ništa nisam mogao"

Messi otvoreno o velikom rivalstvu s Ronaldom: "Zaboljelo me. Nisam više bio jedini"

Lionel Messi priznao je francuskom magazinu da ga je zaboljelo kada je Cristiano Ronaldo izjednačio njegov rekord po broju osvojenih Zlatnih lopti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je šesti put u svojoj karijeri osvojio Zlatnu loptu France Footballa za najboljeg nogometaša svijeta, prvu nakon 2015. godine, Lionel Messi otkrio je jednu vrlo zanimljivu stvar u intervjuu za magazin France Football. 

"Bio je dobar osjećaj kada sam imao pet Zlatnih lopti i bio sam na vrhu po broju osvojenih. Kada me Cristiano Ronaldo dostigao, moram priznati da me to zaboljelo jer nisam više bio sam na tom vrhu. No on je sasvim zasluženo uzeo tri nagrade zaredom i nisam ništa mogao", rekao je Messi, koji je uzeo prvu Zlatnu loptu nakon 2015. godine. 

Zlatan Ibrahimović (Foto: AFP) Ibrahimović potvrdio da se vraća u slavni talijanski klub: "Vidimo se uskoro" divider

"Razumijem zašto nisam osvojio od tada. Liga prvaka je natjecanje koje ti daje priliku da osvojiš tu nagradu. Cristiano je tri godine zaredom osvajao Ligu prvaka i imao je dobre sezone. Zasluženo ih je osvojio", smatra Messi. 

Mnogi smatraju da je nagradu za najboljeg igrača prošle sezone trebao dobiti stoper Liverpoola Virgil Van Dijk, koji je u utrci s Messijem zaostao mizernih 7 bodova (686:679)!?

Van Dijk je imao uspješniju sezonu te je u izravnom dvoboju Liverpoola i Barcelone izašao kao pobjednik protiv Lea Messija.  

gol expired Novi rekord Luke Dončića, Lakersima derbi Zapada, Clippersi "podrapali" Portland divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider