Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
velika odluka

Messi ostaje u Barceloni! Objasnio je pozadinu, naveo razloge i kritizirao predsjednika: "Nije održao riječ"

Messi je u velikom intervjuu obznanio svoju odluku i razloge.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Lionel Messi ostaje u Barceloni. Objavio je to u intervjuu za Goal.com.

"Ostat ću u klubu jer mi je predsjednik rekao da je jedini način da odem plaćanje klauzule od 700 milijuna eura, što je nemoguće. Druga opcija bila je otići na sud, a to nikad ne bih napravio jer Barcelona je klub koji volim, klub koji mi je dao sve otkad sam došao."

"Rekao sam klubu, uključujući i predsjednika, da želim otići. Govorio sam mu to cijelu godinu. Vjerovao sam da je vrijeme da se maknem, da klub treba nove, mlade igrače, da je moje vrijeme prošlo. Bilo mi je žao jer sam uvijek govorio da želim ovdje završiti karijeru", rekao je Messi o razlozima zbog kojih je želio otići.

gol expired Rakitić podigao prašinu u Španjolskoj: Intrigantan odgovor na provokativno pitanje o Messiju i Vidalu divider

"Bila je to teška godina, mučio sam se na treningu, na utakmicama i u svlačionici. Sve mi je postalo teško i počeo sam razmatrati nove ambicije. Nije odluka oko odlaska pala zbog poraza od Bayerna, o tome sam dugo razmišljao", dodao je.

"Rekao sam predsjedniku, on mi je uvijek govorio da na kraju sezone mogu odlučiti želim li otići ili ostati, a na kraju nije održao svoju riječ", kritizirao je mnogima omraženog predjednika Josepa Mariju Bartomeua.

gol expired Dobra vijest za Vatrene, pesimizam zavladao taborom Portugala: Ronaldo ima problema, upitan je za utakmicu divider

Messi je objasnio i kako je odlučio klub o svemu obavijestiti - faksom.

"Slanje faksa bio je način da sve postane službeno. Nije namjera bila podići prašinu ili ići protiv kluba, nego način da moja odluka postane službena. Da ga nisam poslao, bilo bi kao da se ništa nije dogodilo", rekao je.

Cijeli intervju možete pročitati ovdje.,

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SLUŽBENO: Lionel Messi ostaje u Barceloni! 🔵🔴 🗣️ "Ostat ću u klubu jer mi je predsjednik rekao da je jedini način da odem plaćanje klauzule od 700 milijuna eura, što je nemoguće. Druga opcija bila je otići na sud, a to nikad ne bih napravio jer Barcelona je klub koji volim, klub koji mi je dao sve otkad sam došao." . 🗣️ "Rekao sam klubu, uključujući i predsjednika, da želim otići. Govorio sam mu to cijelu godinu. Vjerovao sam da je vrijeme da se maknem, da klub treba nove, mlade igrače, da je moje vrijeme prošlo. Bilo mi je žao jer sam uvijek govorio da želim ovdje završiti karijeru. . 🗣️ "Bila je to teška godina, mučio sam se na treningu, na utakmicama i u svlačionici. Sve mi je postalo teško i počeo sam razmatrati nove ambicije. Nije odluka oko odlaska pala zbog poraza od Bayerna, o tome sam dugo razmišljao." . 🗣️ "Rekao sam predsjedniku, on mi je uvijek govorio da na kraju sezone mogu odlučiti želim li otići ili ostati, a na kraju nije održao svoju riječ." . 🗣️ "Slanje faksa bio je način da sve postane službeno. Nije namjera bila podići prašinu ili ići protiv kluba, nego način da moja odluka postane službena. Da ga nisam poslao, bilo bi kao da se ništa nije dogodilo." #lionelmessi #messi #leomessi #barcelona #barca #nogomet #golhr Foto: AFP

A post shared by GOL.hr (@golhr) on

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider