Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Dalić mu daje ključeve

Najnovije informacije s priprema Vatrenih: Najveća mlada uzdanica na meti velikih europskih klubova

Hrvatska reprezentacija odradila je još jedan trening u Maksimiru uoči puta u Portugal…

Još dva dana ostala su do utakmice Vatrenih protiv Portugala u Ligi nacija. Idemo do Maksimira gdje je Saša Lugonjić. Saša, danas su se javnosti obratila dva vrlo važna igrača u križaljci izbornika Dalića?

“Jedan koji se izuzetno nametnuo u kvalifikacijskom ciklusu, naravno riječ je o Nikoli Vlašiću. I drugi koji je izostao iz kvalifikacijskog smisla i samo potvrdio koliko je neophodan, jer pravu zamjenu za njega nemamo, a to je Šime Vrsaljko“, kazao je u uvodu reporter Nove TV i nastavio:

„Vrsaljko je posljednji put za Hrvatsku posljednji put igrao prije dvije, još u studenom 2018. protiv Engleske na Wembleyju. Imao je velikih problema s ozljedom koljena, nije ga uopće bilo na terenu do veljače ove godine. Tada se vratio i odigrao nekoliko utakmica za svoj Atletico Madrid, dao je jak doprinos izbacivanju Liverpoola iz Lige prvaka, a nakon toga je nastupila koronakriza i Vrsaljko otada nije odigrao nijednu utakmicu, tako da je jasno da ne može biti u nekoj naročitoj formi nakon svega nekoliko treninga jasno da će mu izbornik Dalić morati dozirati minutažu u sljedeće dvije utakmica protiv Portugala i Francuske.“

gol expired Hrvatska deklasirala Grčku, mladi Vatreni briljirali: Rapsodija u Varaždinu, pukla petarda divider

Reporter Nove TV potom je istakao:

„Što se pak Nikole Vlašića tiče, on puca od samopouzdanja, u odličnoj je formi. Rusko prvenstvo je počelo, odigrao je četiri utakmice za svoj CSKA, postigao je tri pogotka i upisao dvije asistencije. Ruski mediji već naveliko pišu o mogućem Vlašićevom transferu, jer naravno da na vrata moskovskog kluba kucaju veći i bogatiji klubovi. U svakom slučaju, Vlašić je jedan od onih igrača koji sigurno mogu očekivati najveću minutažu u utakmicama koje čekaju Vatrene u Portu i Parizu.“

gol expired Vlašić: Odlazim iz CSKA u skoroj budućnosti: Velikani me traže? I ja se začudim divider

„Iz Hrvatskog nogometnog saveza danas su obavijestili javnost da nitko od hrvatskih reprezentativaca nije pozitivan na test za koronavirus, ali pozitivan je jedan član stručnog stožera. Riječ je o kondicijskom treneru Luki Milanoviću. Njemu je propisana mjera samoizolacije od 14 dana. Prema procjeni epidemiološke službe nije bilo potrebe da se bilo kome drugome u stručnom stožeru ili reprezentativcima propisuje ista mjera."

gol expired Vrsaljko: Živio sam s Petkovićem u 20 kvadrata, ne bi mi smetalo da opet spavamo u krevetu na kat divider

"Što se portugalske reprezentacije tiče, danas je došla vijest da je upitan nastup njihova kapetana i glavne zvijezde Cristiana Ronalda zbog infekcije prsta desne noge. Još uvijek nije poznato hoće li Ronaldo nastupiti protiv Hrvatske, ono što poznato jest da neće nastupiti Renato Sanches, veznjak francuskog Lillea“, zaključio je reporter Nove TV Saša Lugonjić.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider