Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ostali su neki repovi

Rakitić podigao prašinu u Španjolskoj: Intrigantan odgovor na provokativno pitanje o Messiju i Vidalu

Nakon što je stigao u Sevillu i odradio predstavljanje, Rakitić je gostovao na Radio Marci...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako u posljednjih godinu dana nije bio baš dobro tretiran u Barceloni, Ivan Rakitić ipak je ispraćen s Camp Noua s najvišim počastima, kako i dolikuje zaslužnom igraču koji je upisao 310 nastupa i ostavio veliki trag u katalonskom klubu.

Barca i Rakitić rastali su se na lijep način, bio je to emotivan oproštaj, no ipak su ostali neki repovi koji očito još golicaju hrvatskog reprezentativca.

Nakon što je stigao u Sevillu i odradio predstavljanje, Rakitić je gostovao na Radio Marci, u vrlo popularnoj emisiji El Partidazo de Cope.

gol expired Zaokret u "slučaju Messi": Suarez navratio do Lea, moguće je veliko iznenađenje divider

Na jedno pitanje o Arturu Vidalu dao je vrlo enigmatičan odgovor, koji je podigao dosta veliku prašinu u Španjolskoj.

Na intrigantno pitanje - misli li da je Vidal u posljednje vrijeme igrao više od njega zbog toga što je prijatelj s Lionelom Messijem - Raketa je odgovorio na način koji je ostavo puno prostora za razne interpretacije.

„To ne znam. Uvijek sam želio biti na raspolaganju treneru i bilo je odluka koje nisam razumio, ali morao sam to učiniti za momčad...“ , kazao je Rakitić.

Mnogima nije promaklo da je hrvatski veznjak na oproštajnoj press-konferenciji u Barceloni bio prilično rezerviran na pitanja o Messiju. U pojedinim odgovorima moglo se između redova iščitati da ga kritizira.

gol expired Nitko nije tolika "crna mačka" Hrvatskoj kao Portugal: Statistika je baš poražavajuća divider

To je očito primijetio i novinar Marce jer je inzistirao da Rakitić pojasni svoj odnos s Messijem.

„Ne mogu reći da sam bio najbolji prijatelj s Messijem, ali Leo se prema meni uvijek dobro ponašao. Nije sa mnom razgovarao o odlasku iz Barce, to sam saznao putem medija“, kazao je Rakitić, koji je u odgovoru oko Vidala ipak dao naslutiti da Messiju ipak neke stvari zamjera.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider