Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"nitko mu nije ni blizu"

Messi nakon poteza suparničkih navijača na vrućem gostovanju: "Ne sjećam se kada se ovo dogodilo"

Protivnički navijači pozdravili su ovacijama čaroliju Lionela Messija.

Lionel Messi pozdravlja navijače Betisa (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Barcelona je najvjerojatnije riješila prvenstvo pobjedom kod Betisa 4:1; prvi pratitelj Atletico Madrid kiksao je dan ranije i Blaugrana sada ima 10 bodova više od Colchonerosa.

Katalonci su do nove pobjede došli na krilima Lionela Messija i njegove nove sjajne partije. Betisu je zabio hat-trick za pamćenje i ukupno 51. u karijeri - prvi gol zabio je iz slobodnjaka, drugi nakon sjajne akcije i pete Luisa Suareza, a treći prekrasnim lobom.

Andaluzija je nadaleko poznata po vrućoj atmosferi i strastvenim navijačima, ali nakon Messijeve genijalnosti većina od 54.000 gledatelja na stadionu Benito Villamarin ustala je i zapljeskala argentinskom čarobnjaku. Neki su ga čak pozdravili gestikulacijama klanjanja, čulo se i skandiranje njegova imena…

Reakcija igrača nakon Messijeva gola (Screenshot) Pogledajte reakcije vratara te igrača Betisa i Barce nakon Messijeva remek-djela divider

"Ne sjećam se kada sam dobio ovacije cijelog protivničkog stadiona zbog gola, jako sam zahvalan na reakciji ljudi. Bila je to vrlo bitna pobjeda", rekao je Messi nakon utakmice. 

"Koji gol je bio teži, slobodnjak ili lob? Ne znam, bili su to lijepi golovi, bitno je da smo uzeli tri boda“, dodao je. Ovim golovima stigao je do nestvarne brojke od 29 golova u Primeri u svega 26 nastupa.

Messiju se poklonio i trener Betisa Quique Setién.

''Nitko mu nije ni blizu, viđao sam da igrači rade fenomenalne stvari, ali u ovakvom kontinuitetu, 12-14 godina, ne znam je li i Pele to mogao. Čast je što ga možemo gledati svakog vikenda'', rekao je.

Messijeve majstorije i skandiranje stadiona u Sevilli pogledajte OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider