Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nema dalje

Pogledajte reakcije vratara te igrača Betisa i Barce nakon Messijeva remek-djela

Lionel Messi oduševio je nogometni svijet po tko zna koji put.

Reakcija igrača nakon Messijeva gola (Screenshot)

Jedan od najboljih nogometaša u povijesti Lionel Messi opet igra kao u najboljim danima. Ove je sezone zabio čak 39 pogodaka u svim natjecanjima, od toga 29 u La Ligi u 26 utakmica, koliko je proveo na terenu.

Barcelona se bori za sva tri trofeja. U prvenstvu ima čak deset bodova prednosti pred Atleticom, u Kupu kralja igra šesto uzastopno finale, dok u Ligi prvaka u četvrtfinalu čeka Manchester United.

U nedjelju je u gostima kod Betisa Barcelona jednostavno pregazila domaćina, a Messi je upisao novi hat-trick, čak 51. u karijeri. Zabio je jedan pogodak iz slobodnog udarca, što mu je bio 45. u karijeri, a u posljednjih osam sezona zabio ih je 25. Za usporedbu, cijeli Real Madrid u tom je razdoblju zabio 24.

Lionel Messi pozdravlja navijače Betisa (Foto: AFP) Messi nakon poteza suparničkih navijača na vrućem gostovanju: "Ne sjećam se kada se ovo dogodilo" divider

Reagirali suparnički navijači, ali i igrači

No svijet je posebno oduševio posljednjim pogotkom na utakmici na asistenciju Ivana Rakitića, kada je dobar dio stadiona ustao te ovacijama i skandiranjem odao počast nogometnom geniju.

Majstorski je prebacio katalonskog vratara Paua Lopeza, čija je reakcija mnogo rekla o tome kakav je to gol bio. Radi se o bivšem vrataru Espanyola, s kojim su igrači Barcelone imali zategnute odnose dok je branio u gradskom rivalu.

No za glave su se nakon gola primili i na jednoj i na drugoj strani. To je jednostavno bio ''Messijev efekt'', kako ističe dio španjolskih medija koji se natječe u hvalospjevima čudesnom Argentincu.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider