Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
jeste li znali?

Osim Barce, Messi je u Španjolskoj zaigrao za još jedan klub: Žele ga opet u svom dresu, poslali su jasnu poruku

Iz Madrida stiže jasna poruka o Lionelu Messiju, koji bi uskoro mogao napustiti Barcelonu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedna od prvih asocijacija na ime Lionel Messi zasigurno je Barcelona. Messi je cijelu seniorsku i dobar dio omladinske karijere proveo u katalonskom klubu, a jedini drugi dres u kojem ga možemo zamisliti jest onaj argentinski.

Međutim, Messi je jednom odjenuo i dres madridskih rivala Atletico Madrida. Bilo je to 2009. godine na humanitarnoj utakmici koju je organizirao Maxi Rodriguez, u to vrijeme zvijezda Colchonerosa.

Messi je jedno poluvrijeme odigrao u crveno-bijelom dresu Atletica, a drugo, za momčad Javiera Zanettija, u plavo-bijeloj argentinskoj kombinaciji, ali također se Atleticovim grbom na prsima.

Španjolski mediji s vremena na vrijeme izvuku iz naftalina fotografije s te utakmice, a isto su napravili i sada u kontekstu priče da bi Messi mogao pojačati Atletico.

gol expired Bjelica dovodi novo pojačanje? Dijete je Dinama, a u Turskoj su ga odbacili i bez kluba je divider

Ne zvuči baš moguće na prvu, ali priča ima svoje temelje. U Atletico je stigao Messijev dobar prijatelj Luis Suarez, a velika je vjerojatnost da će Messi na kraju sezone napustiti Barcelonu nakon što uoči ove nije uspio.

Predsjednik Atletica Enrique Cerezo u intervjuu za El Partizado de Cope jasno je poručio da bi Atletico mogao krenuti po Messija.

"Sve je moguće u životu ako nešto jako želite. Ako Messi želi opet zaigrati sa Suarezom, poručujem mu što i poslastica od badema: 'Dođi kući za Božić'", rekao je aludiravši na slogan jednog španjolskog proizvođača slatkiša od badema, popularne božićne poslastice u toj zemlji.

gol expired Senzacija u HNL-u: Igrač Real Madrida i osvajač juniorske Lige prvaka stiže u Šibenik divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider