Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ponovno je sretan

Nakon debija iz snova u dresu Atletica Suarezova supruga spustila Barceloni: "Ti ovo zaslužuješ"

Supruga napadača Luisa Suareza spustila je Barceloni objavom na društvenim mrežama nakon što je njezin partner imao debi iz snova u dresu Atletico Madrida.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Lijepa supruga urugvajskog napadača Luisa Suareza, koji je prošlog tjedna prešao iz Barcelone u Atletico Madrid, spustila je katalonskom klubu nakon što je on imao debi iz snova u dresu velikog rivala.

Suarez je protiv Granade ušao s klupe za pričuvu u drugom poluvremenu i u svega 20 minuta upisao dva gola i asistenciju. Suarez je proslavio oba pogotka i imao osmijeh na svome licu, što u posljednje vrijeme nije bio slučaj ako je suditi po objavi njegove supruge.

"Ti ovo zaslužuješ!! Kako je lijepo vidjeti te da se opet smiješ", napisala je Sofia Balbi.

gol expired Odvratno ponašanje UFC prvaka Adesanye nakon pobjede protiv Coste: Procurio video, fanovi u šoku divider

Prema njezinoj objavi može se zaključiti da je Suarez posljednjih mjeseci bio tužan i nesretan s obzirom na to da ga je klub, u kojem je proveo šest godina, doslovno potjerao iz kluba i prodao za svega 5,5 milijuna eura.

Suarez je plakao na oproštaju od Barcelone, zbog takvog je raspleta navodno i Lionel Messi bio spreman otići iz katalonskog kluba, no u konačnici je samo Urugvajac napustio Blaugranu.

Čini se da 198 golova u 283 nastupa i devet velikih trofeja u kojima je Suarez itekako imao svoje prste nije bilo dovoljno Barceloni da se na dostojanstven način oprosti od urugvajskog napadača.

Poruka njegove supruge i reakcija Lionela Messija najbolji su dokaz za to.

gol expired Ima li pomoći ovom čovjeku? Koštao je više od 100 milijuna eura, a sad je pokazao novu dozu drskosti divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider