Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
mali je vragolan

Messi iskreno otkrio da mu sin slavi golove Reala, a zeza ga zbog Liverpoola

Lionel Messi priznao je da njegov sin slavi golove najvećeg Barcinog rivala.

Lionel Messi s obitelji (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Lionel Messi nalazi se u Južnoj Americi gdje čeka kontinentalno prvenstvo – Copa Americu. Domaćin je Brazil koji je upravo ostao bez svoje najveće zvijezde Neymara, koji se ozlijedio.

Za vrijeme jednog od brojnih intervjua u stožeru argentinske reprezentacije, Messi je novinarima otkrio zanimljive pojedinosti o svom srednjem sinu, Mateu.

Maleni trogodišnjak već je razvio naviku kako naljutiti starijeg brata i oca. Messi kaže kako Mateo još uvijek nije, poput starijeg Thiaga, opsjednut Barcelonom već nosi majice i ostalih klubova, što je njegovom ocu sasvim prihvatljivo.

''Nosi sve, bilo čiji dres'', kaže Messi i i nastavlja:

''Kad smo zadnji put igrali Play Station rekao je da će igrati s Liverpoolom jer nas je on pobijedio'', rekao je kroz smijeh Argentinac.

''Nije još svjestan svega, ali razumije neke stvari. Voli iritirati Thiaga pa kad gleda na TV-u Real Madrid slavi njihove golove'', iskreno je priznao Messi i zaradio brojne simpatije.

Pogledajte objašnjenje zašto će Hrvatska pobijediti Wales: ''Pa taj je više igrao golf...'' Hrvoje Kečkeš prognozira ishod utakmice s Walesom Hrvoje Kečkeš prognozira ishod utakmice s Walesom Hrvoje Kečkeš prognozira ishod utakmice s Walesom

Procurila snimka iz sobe Neymara i manekenke koja ga je optužila za silovanje: Jesu li mu namjestili? Neymar snimka iz sobe (Screenshot) Neymar i Najila Trindade (Foto: AFP/Instagram) Neymar se ozlijedio (Foto: AFP) +6 Neymar i Najila Trindade (Foto: Instagram)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider