Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
gdje će pjaca i rebić?

Ugledni menadžer za Dnevnik Nove TV objasnio: ''Sve ovisi o Modriću, a Kovačić mora otići iz Reala"

Ugledni hrvatski nogometni menadžer Marko Naletelić otkrio je u razgovoru s novinarom Dnevnika Nove TV gdje bi mogli završiti hrvatski Vatreni četverac - Modrić, Pjaca, Rebić i Kovačič.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Milanski Inter na hrvatski pogon! Tako bi se mogao opisati plan Luciana Spalettija za suprostavljanje nikad jačem Juventusu. Jer nakon što je jučer potvrđeno da će uz Perišića i Brozovića crno-plavi dres nositi i Šime Vrsaljko, svi relevantni svjetski mediji javljaju kako su Nerrazuri otvorili pregovore oko dovođenja hrvatskog kapetana - Luke Modrića.

"Najviše će ovisiti o samom Luki Modriću. Ako će on stvarno imati odluku da ide iz Reala i da baš ide u Inter, mislim da će se tu puno lakše naći dogovor između dva kluba. Već je dugo tamo, možda više nema ni toliku motivaciju.

On zna šta je najbolje za njega, ali bilo bi mi drago da dođe u Inter, da se tamo napravi ta hrvatska kolonija i vjerujem da bi i njemu bilo ljepše igrati sa toliko svojih suigrača iz reprezentacije u momčadi", rekao je nogometni menadžer Marko Naletelić.

No alfi i omegi kraljevskog kluba Florentinu Perezu to ne pada na pamet. Marca prenosi izjavu predsjednika Reala da Modrić može otići samo ako netko za njega iskrca 750 milijuna eura. Za razliku od Luke, Real bi mogao biti nešto fleksibilniji oko puštanja Matea Kovačića, koji ne odustaje od želje za odlaskom.

"Bolje ići negdje igrati i imat kontinuitet, nego sjediti na klupi Real Madrida. Čast Realu i njegovoj veličini, ali Mateo definitivno treba odigrati jednu sezonu da nema straha od pogreške, da će odma biti zamjenjen ili da sljedeću utakmicu neće nastupiti i onda će biti na dobitku i on i njegov matični klub i naša reprezentacija", rekao je Naletelić u razgovoru s novinarom Dnevnika Nove TV Stipom Antonijevićem.

Kovačić je, prema Marci, nedavno odbio i 60 milijuna eura tešku ponudu Manchester Uniteda, jer nije bio siguran hoće li kod Mourinha biti standardan. A baš je standardnost ono što traži i igrač kojeg Naletilić vodi - Marko Pjaca. Iz Juventusa će zato i ove sezone najvjerojatnije na posudbu.

"Njemu treba kontinuitet igranja i to cijelu sezonu. Tu je najbliže od svih klubova Fiorentina. Međutim, to još uvijek sve skupa nije gotovo i može eventualno doći do nekih promjena u skorije vrijeme, ali za sad je Fiorentina najveći favorit za njega", rekao je Naletelić

Sjajne predstave na Mundijalu transfer karijere mogle bi donijeti i Anti Rebiću. Madridski AS piše kako bi u idućih nekoliko dana Sevilla mogla postati njegov novi dom - u transferu vrijednom 21 milijun eura.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider