Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Londonci žele pobjedu

VIDEO Menadžer Chelseaja upozorio: "Dinamo ima opasne igrače i brzu kontru, pogledajte kakav su nam gol dali u Zagrebu"

Chelsea dočekuje Dinama u posljednjem kolu natjecanja u skupinama Lige prvaka…

Pred novinare su izašli menadžer Graham Potter i igrač Armando Broja.

Engleski mediji javljaju da se Mateo Kovačić jutros nije pojavio na treningu Chelseaja, no Kalidou Koulibaly odradio je trening.

„Kepa ima problema i neće igrati, a Kovačića je propustio trening preventivno. Ima samo manjih problema s listom. Ima šansu nastupiti, vidjet ćemo hoće li igrati. Koulibaly će biti na raspolaganju“, kazao je Potter i najavio da će Mendy na vrata.

Chelsea je kod Brightona pretrpio težak poraz (4:1) u prošlom kolu engleske elitne lige.

Potter: "Dinamo ima opasne igrače i brzu kontru"

„Nikada nije lijepo izgubiti. Imali smo šansu vratiti se u utakmicu, no nismo je iskoristili. Njihov vratar odlično je branio.“

Chelsea je osigurao prvo mjesto u skupini Lige prvaka. Kakav će to imati utjecaj na sutrašnju utakmicu? Hoćete li kalkulirati s momčadi jer vas očekuje ogled s Arsenalom u Premierligi?

„Mislim da moramo poštovati natjecanje i ostale klubove u skupini. Moramo se pripremiti za pobjedu. Želimo na najbolji mogući način odgovoriti na razočaravajući poraz u Brightonu. Odabrat ćemo momčad za koju mislimo da može pobijediti.“

Chelsea je iznenađujuće izgubio u prvom kolu u Zagrebu. Kakvu sad utakmicu očekujete?

„Ovo je neka druga utakmica utakmice i nikad ne treba predviđati kakva će utakmica biti. Moramo shvatiti da smo protagonisti jer smo kod kuće. Dinamo ima opasne igrače koji mogu složiti brzu kontru. Samo treba pogledati gol koji su nam zabili u prvoj utakmici“, kazao je Potter.

Broja: "Znamo da će biti teška utakmica"

Armando Broja kaže da je momčad Chesleaja spreman i da će ići na pobjedu protiv Dinama.

„Poraz od Brightona moramo maknuti sa strane.

„Radujemo se sljedećim četirima utakmicama prije Svjetskog prvenstva. Želimo sve pobijediti i dogurati što dalje u svim natjecanjima.“

Broja je reprezentativac Albanije. Jeste li posebno motivirani jer na Stamford Bridge stiže momčad koja je ponajbolja u tom dijelu Europe?

„Ne baš. Svaka utakmica je jednako važna. Nije bitno tko je protivnik, bitni smo mi sami. Znamo da će to biti teška utakmica i pokušat ćemo doći do tri boda“, zaključio je Broja.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:00, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider