Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
platili nastup u ligi

Je li ovo najgori prvoligaš svijeta? Bez pobjede u 38 utakmica, a još su si zabili urnebesan autogol

Već drugu sezonu zabetonirani su za dno ljestvice. Ostali su u ligi na čudan način i nastavili se sramotiti...

Autogol Veracruza (Foto: Screenshot) (Foto: Screenshot)

Meksički C.D. Veracruz zasigurno spada među najgore prvoligaše svijeta. Ovaj klub nije upisao pobjedu u čak 38 prvenstvenih utakmica zaredom i već drugu sezonu zaredom zabetoniran je za dno ljestvice.

Logički se nameće pitanje - zašto nisu ispali u drugu ligu? Pomogla im je meksička Liga MX, koja se taman ove sezone odlučila prošiti s 18 na 19 klubova. Veracruz je tako za šest milijuna dolara kupio mjesto u prvoj ligi, iako takva praksa nije predviđena u pravilima natjecanja. Budući da se Liga MX planira s vremenom proširiti na 20 klubova, nije isključeno da Veracruz opet plati nastup u eliti.

gol expired Jedan od najboljih igrača Belupa uhićen zbog tučnjave, nesretni Koprivničanin završio u bolnici divider

Dotad, ostaju im sramotne predstave i niz poraza uz poneki remi. Posljednji poraz doživjeli su protiv Santos Lagune, koja im je utrpala pet komada.

Točnije, utrpali su im četiri, a Veracruz si je jedan gol zabio sam. Nije pomoglo ni što je pri rezultatu 3:0 Santos ostao s desetoricom zbog crvenog kartona; Veracruz je i s igračem više primio dva gola, a posljednji je prava umjetnost.

Rodrygo Goes (Foto: AFP) Tinejdžerska senzacija oduševila Madrid: U prvom dodiru ispisao povijest, podsjetio na "pravog" Ronalda divider

Iskusni 39-godišnji Carlos Salcido, dobro poznato ime koje ima i europskog iskustva, vraćao je loptu vrataru Sebastianu Juradu, koji je neshvatljivom reakcijom propustio dodavanje u vlastitu mrežu. U nastavku pogledajte kako je to izgledalo…

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider