Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"jednostavno spektakularan"

Mediji slave Modrića, poklonio mu se i protivnički trener: "Najbolji igrač Reala. Bit će to velika greška"

Modrić je i s 35 godina ponajbolji veznjak svijeta.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Luka Modrić odigrao je sjajnu utakmicu kada je bilo najpotrebnije. Hrvatski kapetan s 35 godina dominirao je utakmicom Real Madrida i Borussije Mönchengladbach, u kojoj su Kraljevi pobjedom 2:0 osigurali prolaz i prvo mjesto u skupini.

Reakcije su počele pljuštati još tijekom utakmice, a nastavile su se i nakon posljednjeg sučeva zvižduka.

"Dali smo Realu previše prostora i vremena. Igrali su drugačiju utakmicu nego u prvom susretu. Modrić je bio vrlo bitan faktor", izdvojio ga je nakon utakmice trener njemačke hit-momčadi Marco Rose.

ESPN je u svom izvještaju Modriću dao najvišu ocjenu - devetku, kao i dvostrukom strijelcu Karimu Benzemi. Statistički portal Squawka piše kako je Modrić izgledao kao da je vratio godine.

gol expired Ovo su matematičke šanse za sve parove osmine finala LP-a: Barcelona će dobiti reprizu najveće sramote? divider

Ipak, najviše mjesta posvetili su mu "njegovi" Madriđani. As tako piše da "svi klinci žele biti napadači i zabijati golove, sve dok ne vide Luku Modrića." Veliku posvetu dali su mu i novinari Marce.

"Bit će velika greška ako Modrić ne dobije novi ugovor. Hrvat je najbolji igrač Reala ove sezone, a protiv Gladbacha je bio jednostavno spektakularan. Da mu ne pogledate osobnu, rekli biste da ima 25 godina i tek je osvojio Zlatnu loptu.

Spektakularno je fizički pripremljen i, kao i uvijek, savršen s loptom u nogama. Zaslužio je gol, bio je blizu dvaput, ali njegova izvedba ne treba gol da je okruni", napisali su u izvještaju utakmice.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider