Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Upitnici iznad glave

Iznenađujući preokret u karijeri Kyliana Mbappea: Oglasila se njegova majka i sve ostavila u čudu

Kylian Mbappe ima ugovor s PSG-om do 30. lipnja sljedeće godine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon velikog intervjua za francuski L'Equipe u kojem je Kylian Mbappe otkrio da napušta PSG na kraju sezone, oglasila se njegova majka koja je sve ostavila u čudu.

Iako je francuski napadač potvrdio da više ni ne razgovaraju o produženju suradnje, danas je stigla drugačija informacija iz krugova njegove obitelji, prenosi francuski Le Parisien.

Mbappeova majka, Fayza Lamari otkrila je novinarima francuskog lista da trenutno pregovaraju s pariškim klubom oko produženja ugovora koji istječe 30. lipnja sljedeće godine.

"Trenutno pregovaramo o produženju ugovora i za sada sve ide u dobrom smjeru", rekla je njegova majka.

gol expired Etoo iskreno progovorio o svojim počecima u Realu: "Bilo je teško, nisam shvaćao zašto me toliko kažnjava" divider

Ako se ne dogovore o produženju suradnje, s prvim danom nove godine Mbappe može započeti pregovore s drugim klubovima, a tu se prvenstveno misli na Real Madrid koji ga već duže vrijeme želi dovesti u svoje redove.

To je priznao i predsjednik "kraljevskog kluba" Florentino Perez.

"U siječnju ćemo imati vijesti o Mbappeu. Nadamo se da će sljedeće godine sve biti riješeno“, rekao je Perez pa se kasnije ispravio.

"Moje riječi su pogrešno prenesene. Moramo čekati sljedeću godinu da bismo imali vijesti. Poštujemo PSG s kojim imamo dobre odnose“, zaključio je.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider