Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Što se događa?

Perez slavodobitno otkrio novosti o Mbappeovom transferu pa brže bolje sve povukao

U intervju za L'Equipe Mbappe je priznao da je prošlog ljeta mogao otići samo u Real Madrid.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je Kylian Mbappe otkrio da je ovog ljeta zatražio odlazak iz PSG-a, oglasio se i predsjednik madridskog Reala Florentino Perez kojem je francuski napadač već duže vrijeme "tiha patnja".

U razgovoru za madridski list El Debate predsjednik "kraljevskog kluba" pričao je o različitim temama, renovaciji stadiona, prihodima u vrijeme globalne pandemije koronavirusa, ali i o temi koja sve zanima, dolasku francuskog napadača na Santiago Bernabeu.

Budući da francuski napadač ima ugovor s pariškim klubom do 30. lipnja 2022., to znači da već s prvim danom nove godine može krenuti u pregovore s novim klubom. 

U velikom intervju za francuski L'Equipe, Mbappe je jasno kazao da u Parizu neće ostati naredne sezone, produženje ugovora više se ni ne spominje, ali tvrdi da će, iz poštovanja prema klubu, dati sve od sebe.

gol expired Dinamov branič izbačen iz reprezentacije poslije sastanka izbornika i njegovih suigrača divider

Prošlog ljeta stiglo je nekoliko ponuda madridskog Reala, od 160 do 200 milijuna eura, ali predsjednik PSG-a Nasser Al-Khelaifi je odbio sve ponude i odgodio njegov odlazak do sljedećeg ljeta.

Međutim, sada ne bi trebalo biti nikakvih zapreka da Mbappe odjene dres madridskog kluba, što se može iščitati i iz Perezovih riječi.

"U siječnju ćemo imati vijesti o Mbappeu. Nadamo se da će sljedeće godine sve biti riješeno“, rekao je Perez pa se kasnije ispravio.

"Moje riječi su pogrešno prenesene. Moramo čekati sljedeću godinu da bismo imali vijesti. Poštujemo PSG s kojim imamo dobre odnose“, zaključio je.

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider